fox_vt написа:Пуснах си развинтеното въображение да си представя слънчев колектор под орехова сянкаИма и такива "майстори"! Ако искаш ела да ти покажа 3бр. колектори,монтирани на земята/на стойка/ и работещи около ....3-4ч. на ден.Ама не е невъзможно-идват пичовете тука добре ли е добре е бам тука ша е.Да ама след няколко години малкото дръвче отпред станало голямо и хоп сянкааа.Само не мога да си преставя в такъв момент що автора ще пуска тема като вижда че е в сянка
fox_vt написа:Пуснах си развинтеното въображение да си представя слънчев колектор под орехова сянка.Ама не е невъзможно-идват пичовете тука добре ли е добре е бам тука ша е.Да ама след няколко години малкото дръвче отпред станало голямо и хоп сянкааа.Само не мога да си преставя в такъв момент що автора ще пуска тема като вижда че е в сянка
Има и по тежки случай. Лично от мен на скоро констатиран.
Лаптоп е верно старичък не работи. Пращат ми го дзверя му се нищо му няма. Мяткам го и на сина като по специалист същата констатация.Пълна преинсталация за всеки случай тестване на харда за лоши сектори и каквото ми дойде на акъла. Не та не, пак не работел ще купуваме нов тоя дърт и не става. Хубаво да свършим услугата щото сме хора помагаме да си избере нов поръчваме го и след една седмица рев до бога и това не работи. И понеже консултациите и диагностиката на проблема стават по телефона след много разправии повредата е локализирана е кирлив контакт и карат докато им свърши батерията. В последствие признание че заради същия контакт в коша заминали една маша и сешоар.
А и познайте колко пъти трябваше да настоявам да сменят мястото на включване И колко отказа получих докато най на края им теглих една дългосвиреща, че повече няма да се занимавам ако не направят това.