Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Хем искате мнения, хем само 'отлежалите' потребители да пишат. аз си заставам с името, а мога и снимков материал да пусна. Или само да плюем. ... и само да допълня, и като хора са читави тия момчета. Звънях на Николай 10-15 пъти след като си купих камината да го разпитвам за различни настройки и всеки път беше любезен и ми обясняваше настройките, а в прехвалените ви 'изпитани' фирми ти вземат по 80 лв. за настрока на идване и си троши главата после. Така че, аз съм доволен. Комшията има камина италянска за 2500 лв. брат ми има котле с горелка 'бисолид' и на двамата 'лошите' пелети им ги горя аз. :-D Ако мога да съм полезен на някой, нека пита!
benimm8808 - специалист
miroslav angelov написа:
Хем искате мнения, хем само 'отлежалите' потребители да пишат. аз си заставам с името, а мога и снимков материал да пусна. Или само да плюем. ... и само да допълня, и като хора са читави тия момчета. Звънях на Николай 10-15 пъти след като си купих камината да го разпитвам за различни настройки и всеки път беше любезен и ми обясняваше настройките, а в прехвалените ви 'изпитани' фирми ти вземат по 80 лв. за настрока на идване и си троши главата после. Така че, аз съм доволен. Комшията има камина италянска за 2500 лв. брат ми има котле с горелка 'бисолид' и на двамата 'лошите' пелети им ги горя аз. :-D Ако мога да съм полезен на някой, нека пита!
Я сподели за лошите пелети, кви пелети гори твоята камина.
Колега НЕ съм те обидил или засегнал,изразих мнение с наблюдение как са се случвали нещата ТУК.
Със здраве да си я ползваш.
Поздрави
Аз ползвам тази камина, която е с по-малката вратичка, тя се води като котле, монтирал съм я в мазето. В момента съм на слънчогледови пелети и я почиствам по-често. При положение, че момчето ме предупреди да си купувам нормални пелети.
На чувалите не пише нищо, прозрачни са!
phantom_ - специалист
Я снимай горивната камера на тая камина, и кошничката и. Така щр стане много по ясно какво гори.
syller - специалист
Спрял съм се на Burnit 13kw Comfort ,за жилище 70квадрата(с терасите) Трябва ми за три радиатора, лира и 80литров бойлер. Сега чета и за тази. Не мога да отрека, че цената ме впечатли . Няма ли повечко мнения вече?

И какъв разход за целия сезон - ноември - март(5месеца)
phantom_ - специалист
На бърнита лошото е че бункера е много малък, имай го в предвид. А Разхода зависи от много неща.
aatri - специалист
Здравей колега miroslav angelov ползвам пелетна камина но не съм доволен от марката(BURNIT) а искам да купя още една на по сносна цена примерно като твоята.Моля снимай горивната камера и кошничката да придобия представа.Сподели има ли трудности при основното почистване?
Камината ми върши прекрасна работа. За почистване обаче ползвам прахосмукачка, няма пепелник, ако за това питаш. Истината е че пелетите е добре да не са слънчогледови, за да не я чистиш често иначе ако ги мешеш с нормални нямаш проблем. ако търсиш нещо което да върши работа, просто, здраво и евтино и не на последно да и пипаш настрйките тези камини стават. Като дизайн вече , ако ти допада! Има и по-красиви. Горивните камери са по-големи от на burnit. всеки си решава сам!

Тема "Нова марка пелетна камина "FirePower W24" Мнения?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: