Хем искате мнения, хем само 'отлежалите' потребители да пишат. аз си заставам с името, а мога и снимков материал да пусна. Или само да плюем. ... и само да допълня, и като хора са читави тия момчета. Звънях на Николай 10-15 пъти след като си купих камината да го разпитвам за различни настройки и всеки път беше любезен и ми обясняваше настройките, а в прехвалените ви 'изпитани' фирми ти вземат по 80 лв. за настрока на идване и си троши главата после. Така че, аз съм доволен. Комшията има камина италянска за 2500 лв. брат ми има котле с горелка 'бисолид' и на двамата 'лошите' пелети им ги горя аз. 
 Ако мога да съм полезен на някой, нека пита!

miroslav angelov написа:Хем искате мнения, хем само 'отлежалите' потребители да пишат. аз си заставам с името, а мога и снимков материал да пусна. Или само да плюем. ... и само да допълня, и като хора са читави тия момчета. Звънях на Николай 10-15 пъти след като си купих камината да го разпитвам за различни настройки и всеки път беше любезен и ми обясняваше настройките, а в прехвалените ви 'изпитани' фирми ти вземат по 80 лв. за настрока на идване и си троши главата после. Така че, аз съм доволен. Комшията има камина италянска за 2500 лв. брат ми има котле с горелка 'бисолид' и на двамата 'лошите' пелети им ги горя аз.Я сподели за лошите пелети, кви пелети гори твоята камина.Ако мога да съм полезен на някой, нека пита!
Колега НЕ съм те обидил или засегнал,изразих мнение с наблюдение как са се случвали нещата ТУК.
Със здраве да си я ползваш.
Поздрави