Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Gustoraveli - специалист
нед дек 20, 2020 6:22 pmLazarGanev написа:
нед дек 20, 2020 6:07 pmGustoraveli написа:
нед дек 20, 2020 5:52 pmLazarGanev написа:

Дървен философе, престани да спамиш и тая тема! Какво правиш в тази "небяла държава" е друга тема.

Neidox, радвам се, че са се развили добре нещата! За едно и също говорим - има правила и правилата трябва да се спазват, или работиш професионално, или пазарът те изхвърля! На мене също ми се налага да поправям непрофесионални действия на колеги, но етиката го изисква. Ако не полагаме общи усилия да си оправим котурката, все ще има хляб за разни сеирджии-дървени философи да ни плюят по държавата, без да чувстват никаква своя вина.
"великЕ майсторе",, що не се успокоиш малко?
Явно изпадаш в ярост и почваш с епитети?
Не ти прилича на титлата и авторитета във форума, да се държиш по този начин! :shock:
Както всички виждат - с хора, които се държат достойно, се държа спокойно, с дървени философи и спамери няма как да е така
Нито си инженер ОВИ, нито проектант за да си крайна ИНСТАНЦИЯ.
Може да имаш опит с дадени системи, но се спри, щото и други хора работят с австрийски и италиански инженери, с парогенератори, локални котли и камини.
Не си гуруто на ОТ в България, МАЙСТОРЕ!
LazarGanev - "Велик майстор"
Всеки да си гледа в своята паничка, а не в паничката на другия! Разбирам те, че по време на дежурство те хваща съклета - или трябва да дремеш, или за разнообразие - да спамиш по форумите, ама ако пишеш в теми, които не чета, изобщо няма да те забелязвам, но когато спамиш в теми, които чета и ме интересуват, няма как да съм безразличен. Казах ти - отвори си тема за Равели, пиши там и изобщо няма да се срещаме. Ама много добре знаеш, че ще стане монолог, нещо като блог. И затуй се навираш в най-оборотните теми :cool:
Gustoraveli - специалист
нед дек 20, 2020 7:00 pmLazarGanev написа:
Всеки да си гледа в своята паничка, а не в паничката на другия! Разбирам те, че по време на дежурство те хваща съклета - или трябва да дремеш, или за разнообразие - да спамиш по форумите, ама ако пишеш в теми, които не чета, изобщо няма да те забелязвам, но когато спамиш в теми, които чета и ме интересуват, няма как да съм безразличен. Казах ти - отвори си тема за Равели, пиши там и изобщо няма да се срещаме. Ама много добре знаеш, че ще стане монолог, нещо като блог. И затуй се навираш в най-оборотните теми :cool:
Стига си писал глупости!
Като съм на работа нямам време да пиша, щото гледам девет монитора, следя сигнали за грешка/проблеми / и работя с още 20 схеми и се намесвам, когато трябва! Равели са ми хоби, работя с тях, когато имам време.
Така, че се спри велики майсторе!

Тема "Пускане в експоатация на Грейко Бижу" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: