Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Темата уЙде в икономически-финансов раздел.
Двете страни са прави, според мен, всяка от своята си позиция.
Аз също минах по тоя път- не като недоволен, а като сам избрал да се лиши от гаранционно обслужване и сервиз. Може би затова не съм с лошо мнение за марката. разучих възможностите предварително, прецених, че ще се справя, доверих се на инсталатор и слава Богу, не сгреших.
Съжалявам, че не всеки има моят късмет и.....разбиране по материята, което е най скромното, от моя страна, хахаааа.
Шести сезон, продукт на марката си върши работата безгрешно. Днес натиснах копчето, след дълга пауза.
Лазар е инсталаторът на другото ми съоръжение. Имах едно "гаранзионно" събитие, което бе отметнато в рамките на 24 часа. Не съм бързал, като той го знае- имам още 2 източника на енергия. Можех да се справя и сам, но постъпих по правилата, защото така е правилно, защото знам, че мога да разчитам.
Казуси и съдби всякакви.

Баш тъй, Филме, ма дори циганин не свири до края.
LazarGanev - "Велик майстор"
нед дек 20, 2020 1:25 pmneidox написа:
и ми кажи как физическо лице което не е официален дистрибутор поръчва от Грейка с фактура на негово име като физическо лице и той като такова иска да ми подписва гаранция без печат за скромната сума от 500 лева яко звучи. Аз всичко си разбрах след разговора с госпожа Маринова която ме увери че има още поне 50 такива индивида който практикували по този начин.
Ами не е луд този яде баницата. Щом поръчваш от хора-фантоми, които ги няма в списъка, сам си носиш отговорност. Тя стоката може да е минала през 5 ръце, но пак си има някой, който отговаря за нея. Както и да е - не ми се спори, но е редно човек да си знае правата и да си ги отстоява.
neidox - специалист
нед дек 20, 2020 2:05 pmLazarGanev написа:
и ми кажи как физическо лице което не е официален дистрибутор поръчва от Грейка с фактура на негово име като физическо лице и той като такова иска да ми подписва гаранция без печат за скромната сума от 500 лева яко звучи. Аз всичко си разбрах след разговора с госпожа Маринова която ме увери че има още поне 50 такива индивида който практикували по този начин.
Ами не е луд този яде баницата. Щом поръчваш от хора-фантоми, които ги няма в списъка, сам си носиш отговорност. Тя стоката може да е минала през 5 ръце, но пак си има някой, който отговаря за нея. Както и да е - не ми се спори, но е редно човек да си знае правата и да си ги отстоява.
Така е отстояват си ги. И този фантом уж му спряха поръчките, дано да е така. Говорих с официален дистрибутор и ми предложиха да ми напишат гаранция и съответно да ми издадат фактура. Та идеята на това което пиша е , купувайте само от споменатите дистрибутори в сайта
Gustoraveli - специалист
нед дек 20, 2020 4:04 pmneidox написа:
нед дек 20, 2020 2:05 pmLazarGanev написа:
Така е отстояват си ги. И този фантом уж му спряха поръчките, дано да е така. Говорих с официален дистрибутор и ми предложиха да ми напишат гаранция и съответно да ми издадат фактура. Та идеята на това което пиша е , купувайте само от споменатите дистрибутори в сайта
Neidox, не си виновен и нямаш никаква вина отде си купил камината!
Това, ако беше в бяла държава, щом не си доволен?!
Идват взимат я и ти връщат паричките!
Такива "велики майстори", дето се опитват да обвиняват клиента, ще си бачкат в БГ и нямат място в Европа - та.
От клиента се изисква да плати!
От там нататък не го интересува нищо, кой къде произвежда, дистрибутор, сервиз...
Щом изделието не работи както трябва, се подменя или се връщат мангизи!
нед дек 20, 2020 5:29 pmGustoraveli написа:
Дървен философе, престани да спамиш и тая тема! Какво правиш в тази "небяла държава" е друга тема.

Neidox, радвам се, че са се развили добре нещата! За едно и също говорим - има правила и правилата трябва да се спазват, или работиш професионално, или пазарът те изхвърля! На мене също ми се налага да поправям непрофесионални действия на колеги, но етиката го изисква. Ако не полагаме общи усилия да си оправим котурката, все ще има хляб за разни сеирджии-дървени философи да ни плюят по държавата, без да чувстват никаква своя вина.
Gustoraveli - специалист
нед дек 20, 2020 5:52 pmLazarGanev написа:
Дървен философе, престани да спамиш и тая тема! Какво правиш в тази "небяла държава" е друга тема.

Neidox, радвам се, че са се развили добре нещата! За едно и също говорим - има правила и правилата трябва да се спазват, или работиш професионално, или пазарът те изхвърля! На мене също ми се налага да поправям непрофесионални действия на колеги, но етиката го изисква. Ако не полагаме общи усилия да си оправим котурката, все ще има хляб за разни сеирджии-дървени философи да ни плюят по държавата, без да чувстват никаква своя вина.
"великЕ майсторе",, що не се успокоиш малко?
Явно изпадаш в ярост и почваш с епитети?
Не ти прилича на титлата и авторитета във форума, да се държиш по този начин! :shock:
filmatoplo - майстор
Не взимам страна ,правилния подход се написа ,пише го в сайта на Грейко.От тук насам темата само ще ескалира .Най добре да се заключи.
Gustoraveli - специалист
нед дек 20, 2020 6:14 pmfilmatoplo написа:
Не взимам страна ,правилния подход се написа .От тук насам темата само ще ескалира .Най добре да се заключи.
Филме, уважавам те, щото си земен и разбираш от техника, автоматика..
Сори, приятел, обаче аз не слагам епитети на събеседника.
нед дек 20, 2020 6:07 pmGustoraveli написа:

Не ти прилича на титлата и авторитета във форума, да се държиш по този начин! :shock:
Както всички виждат - с хора, които се държат достойно, се държа спокойно, с дървени философи и спамери няма как да е така
Последна промяна от LazarGanev на нед дек 20, 2020 6:27 pm, променено общо 2 пъти.
Gustoraveli - специалист
нед дек 20, 2020 6:22 pmLazarGanev написа:
нед дек 20, 2020 6:07 pmGustoraveli написа:

😁🤔

Тема "Пускане в експоатация на Грейко Бижу" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: