Котела е 32кВт, горелката 20 кВт, 2 етажа по 66 м2, като вероятно и таванското ще получи радиатор, или пък не, само климатик, че не ми се пробива за тръби.
ср фев 19, 2020 5:30 pmfbr написа: Абе Шопе, тия дето държат по 100К в банка не студуват бре.Всякакви мизерници ги има.
Вече не знам на кого да вярвам.
-депозити на ФЛ в банки 46-48 милиярда лв
-стари хора хвърлящи на ало измамници по 50хил лв
............
Според мен умните хора не държат пари в кеш, нито в банка за да не ги острижат накуп с овчето стадо.
Има дългосрочни, средосрочни и бързоликвидни активи. Ако не дай си боже ти трябат 10000лв за операция има финансови инвестиции, които са моментално ликвидни.
То и 1996-1997 имаще десетки може би стотици хиляди хора с 10 000лв можещи да си купят един двустаен панеляк в Дружба 2, земя, злато, но след стижбата имаха 10 лв и дори и телевизор не можеха да си купят с тези деноминирани пари. В историята всичко е циклично.
А Панеляка в Дружба 2 сега струва 60 000 евра и ако е даван под наем от 1997 до днес да бе купил още 1-2 и колелото на мелницата ще се завърти още по бързо. Спирам с темата за мъртвите пари, че не е по темата.
Инвестицията днес ни носи печалба утре.