вт авг 15, 2023 10:55 pmLazarGanev написа: Дедале, за всеки влак си има пътници, но ролята на офериращия е възможно най-бързо и точно да опознае характера и навиците на клиента и семейството му, за да знае на кого какво да предложи. Клима 2000 са доста Old scool и отдавна не ги предлагам за жилища, но наскоро оборудвахме с такива таванни един хоспис и собствениците са доволни. Наскоро обаче загубих един много добър обект, защото не исках да се съглася с акъла на клиента, да му монтирам най-евтините и калпавите високостенни конвектори. Не всички колеги обаче са били толкова упорити като менЕ кое те притеснява ако ти монтираш на долния етаж, а друга фирма на горния. Ако си добър ще си ти човека за целия обект, яко не багажа и се прибираш. Къде ти е точно болката в тази ситуация. Обясни ако можеш? Казва се конкуренция, а не балъци много от мен да знаеш. Пише го в библиотеката в секция икономика![]()
Та предлагам да си лягаме. Няма да правя реклама и не това беше целта. Няма да обидя никой и ще спазвам добрия тон. Запазвам си правото да отговарям на лични нападки без да нарушавам правилата на форума. Ще отговоря и на всеки който иска информация свързана с темата. И точно както обещах, ако администраторите не предприемат мерки срещу определени потребители, то аз след 48 часа ще затворя целия форум за ужасно много време.
Ако не си държа на думата значи не съм мъж изобщо. Пробвайте ме ако искате колко ми стиска. Тук сме се събрали за да споделяме опит, не за да се обиждаме и да обясняваме как това нещо е Библия която трябва да се чете. И за приятеля с Папата да си знае. Ние сме православни и нямаме Папа през последните 1000 и малко години (да не ги смятам с калкулатор) И поне малко ако беше от обща култура да се запознае с религиите би трябвало да е на ясно, ще аз чета Библията сам, разбирам я сам, и говоря с Бог лично като нямам нужда от посредник (Папа). И е гадно, защо форума да не е Корана и да го четем от дясно на ляво. Не обиждам Корана, защо мярката на администраторите е различна???