Най - вълнуващия въпрос зимно време.
tmitko - напреднал
ср мар 17, 2021 8:08 pmKalfa10 написа:
ср мар 17, 2021 7:44 pmtmitko написа:
Загледай влиза ли пламъка към тръбата на шнека от където падат пелетите. Ако не влиза значи си О.К. При мен като уплътня изцяло няма обдухване м/у ламарината и водната риза към тръбата на шнека и част от пламъка влиза в тръбата. Затова си мисля, че тази ламарина е сложена не толкова да пази водната риза, а да минава въздух м/у нея и ризата който не позволява пламъка да влиза в тръбата на шнека.
Не ходи натам огъня, гори си добре отпред, по скоро го обдухва в страниците на ризата.
Чудесно, нямаш ядове ... :partyman:
tmitko - напреднал
ср мар 17, 2021 8:14 pmfilmatoplo написа:
Адвокатите на Грейко пояснявайте на хората за каквото ги тормози де.Аз престанах с тези глупости .
Кажи бре филме, за какво иде на реч ?
tachman - специалист
ср мар 17, 2021 8:27 pmtmitko написа:
ср мар 17, 2021 8:14 pmfilmatoplo написа:
Адвокатите на Грейко пояснявайте на хората за каквото ги тормози де.Аз престанах с тези глупости .
Кажи бре филме, за какво иде на реч ?
Е как, бре!? Те адвокатите са всеизвестни! :-D
ivanovhr - специалист
Снощи камината изгасна, няма пелети в кошничката. За късмет жената тъкмо я напълнила изгребах ги и ..... чакам ги
да сменят шнека днес. След 3 зими без проблем в края на 4-тата малко ремонтче ще има. :supz:

едит 1: Техника е вкъщи и работи. Това беше в голяма степен определящо при избора на печка.
ivanovhr - специалист
Тъкмо сглобява, аз съм на работа жената и детето са вкъщи.
Оказа се, че се е разхлабил. Болтовете му се разхлабили.
Това е последния доклад за момента.
filmatoplo - майстор
И заради това ще спре да подава така ли.много интересно.За да се разхлаби нещо има някакви вибрации ,усукване .На теб ще ти обясни ли майстора .
ivanovhr - специалист
Няма да го видя, но може да се чуем по късно. Сега си гори нормално поне от това, което виждам на компютъра.
По обяснения на жената редуктора е бил на път да се раздели. Всичко по него било притегнато след сваляне и после монтиран отново.
Последна промяна от ivanovhr на чет мар 18, 2021 4:14 pm, променено общо 1 път.
filmatoplo - майстор
Слабите места ме интересуват за да се справям с тях ако ми се случи да се сблъскам с подобен проблем ,както и да има обратна връзка с производителя -мисля ,че четат .няма лошо .
Mcl - специалист
Незнам дали четат,но трябва инсталаторите като теб да дават обратна връзка. И ако се вслушват ще направят страхотен продукт. А не като сега да е "сделано" - "делано" а трябва да е произведено. А за смешната гаранция да не говорим кое покрива ,кое не покрива и за времетраенето. Като се има на предвид, от тези 2 години колко време ще работи камината. Това за мен е смешна гаранция.

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: