Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Mcl - специалист
вт ное 09, 2021 7:57 pmradius написа:
съб ное 06, 2021 6:35 pmMcl написа:
пет ное 05, 2021 11:32 pmradius написа:
Ами като не ти е ясно си трай, и не се бутай в друга лига.
А ти вземи чети по внимателно назад съм писал, на всеки сульо и пульо няма да обяснявам. Особено с акъл на 2 годишни.
balchik_bul - специалист
Все още чакам БИЖУ ДИЗАЙН 10квт.
Поръчах го и го платих на 8 октомври 2021 г.
Надявам се да пристигне преди да е станало много студено, защото махнах камината, а и дърва нямам.
Макар, че беше трудно да ги намеря, а се оказа, че са и много скъпи (11 лв. чувалчето), но си купих пелети!
Вече започнах да гледам за италиански камини, но тези, които си заслужават, са много скъпи (4 500-5 500 лв.).
Пък и връщането на цялата сума може да се окаже проблемно.
Единствената ми утеха е, че тока все още е относително евтин.
Антон С. - специалист
вт ное 09, 2021 7:41 pmMcl написа:
Тонка не се занимавай с нови управления, тъкмо си свикнал на старото. Сега трябва да учиш и новото, ще свърши живота на камината до тогава. :partyman:

Е ко да му уча толкоз бре маке :) То същото ама тъч :-D А и аз не свиквам, все нещо трябва да се ръчка, инак за ко сме? Да ядем и да пием? Грехота...
Антон С. - специалист
вт ное 09, 2021 8:30 pmbalchik_bul написа:

Надявам се да пристигне преди да е станало много студено,защото дърва нямам.
Макар, че беше трудно да ги намеря, а се оказа, че са и много скъпи (11 лв. чувалчето)

А теб какво те ухапало? Плащаш нещо преди да си го видял... Ми ще пристигне, когато пристигне - ти вече си го платил. 11 лева е чувала, а ти тепърва инвестираш в такава ОС :? А това с връщането на сумата го забрави - можеш да се възползваш от продукти на същата стойност, предлагани от другата страна по договора. Ако има такъв...
balchik_bul - специалист
вт ное 09, 2021 9:32 pmАнтон С. написа:
вт ное 09, 2021 8:30 pmbalchik_bul написа:

Надявам се да пристигне преди да е станало много студено,защото дърва нямам.
Макар, че беше трудно да ги намеря, а се оказа, че са и много скъпи (11 лв. чувалчето)

А теб какво те ухапало? Плащаш нещо преди да си го видял... Ми ще пристигне, когато пристигне - ти вече си го платил. 11 лева е чувала, а ти тепърва инвестираш в такава ОС :? А това с връщането на сумата го забрави - можеш да се възползваш от продукти на същата стойност, предлагани от другата страна по договора. Ако има такъв...
Договор винаги има.
Но по-важно е доверието.
Ако не им вярвам, няма смисъл изобщо да се захващам, а когато вярваш, няма смисъл от договор!
Но риск има. Дори когато се разхождаш: може тераса да ти падне на главата, или пиян шофьор да те връхлети, или вирус да те лепне.
Антон С. - специалист
Добре де и какво пише в договора? Кога трябва да пристигне? Доверие... И него можеш да го настъпиш и да те удари по челото, както трудовите злополуки - не видях греблото и виж ко стана #-o
Заявявам го като човек, който го е изпитал на гърба си. Доверие, липса на договори и трети сезон сам си я настройвам и обслужвам. Живи и здрави да сме и да има какво да горим! Другото лесно!
Последна промяна от Антон С. на вт ное 09, 2021 11:27 pm, променено общо 1 път.
bmahob - майстор
11лв, на такваз цена ще ми иде да си метна камината през тераста, само тъщата д ане отдолу :-D
Антон С. - специалист
вт ное 09, 2021 10:18 pmbmahob написа:
11лв, на такваз цена ще ми иде да си метна камината през тераста, само тъщата д ане отдолу :-D
Е от да не е отдолу, ти само я метни :-D
Антон С. - специалист
Нека да разведрим малко разговора - Колеги, ще се получи ли схемата, ако разменим думата Реактор с Бижу :-D

Прикачен файл

IMG-cd2c22d389c2495f44ed62f172c2facf-V.jpg
emiliqn1978 - помощник
Здравейте,имам проблем с Бижуто при първоначално запалване всичко е ок,но след като се загаси и отново запалване много изпушва в стаята и когато няма никой е лошо.Гледам в менюто вакуум сензора е изключен имали нещо общо.Ако някой може да помогне с мнение ще съм благодарен.

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: