n.ganev написа:Аз ша я уцеля / точката / ама не ми дават да стрелям с някоя от мойте пушки БасиТи защото питаш. Ако не питаш всичко може. Първо стреляш после питаш..
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
gnt69
- майстор
15662 мнения в "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB"
togo
- специалист
Achmonek ,като отидох на място и се поразрових в менюто ,случайно ми направи впечатление една отметка ,че май не трябва да е там -Летен режим.След като я смених с каквото трябваше(не помня какво беше, само помня че е най-отгоре в същото меню), горелката тръгна.Жената е сменила случайно, докато е минавала през това меню за да стигне до програмирането.Случва се .
bai_bradyra
- специалист
Заповядай колега http://dox.bg/files/dw?a=36f00ae8a2
Можеш да си въведеш няколко варианта мощности за различни температури. Не сме сигурни във данните на производителя за калоричността на пелетите и КПД на системата. При мен работи добре и модулира на трите степени с тези данни, които съм въвел , като дозите са леко закръглени нагоре с около половин секунда.
Можеш да си въведеш няколко варианта мощности за различни температури. Не сме сигурни във данните на производителя за калоричността на пелетите и КПД на системата. При мен работи добре и модулира на трите степени с тези данни, които съм въвел , като дозите са леко закръглени нагоре с около половин секунда.
tzvtz
- напреднал
bai_bradyra написа:Заповядай колега http://dox.bg/files/dw?a=36f00ae8a2Колега, може ли да напишеш твоите данни за КПД на системата, както за различни видове пелети, ако имаш такава информация. Благодаря предварително!
Kondor1
- специалист
bai_bradyra написа:Заповядай колега http://dox.bg/files/dw?a=36f00ae8a2Мерси за файла. Не ми стана ясно само оборотите как се избират - смятат ли се някак или с експерименти? На P3 бях взел да ги вдигам малко по малко, но снощи ги върнах на 48 и сякаш е по-добре от 50-52. Лошото е, че откак вдигнах времето за пълнене, сутрин заварвам доста голяма камара "пепел". Чак се чудя, ако 48 часа гори без спиране дали няма да се задуши или да не може да изтиква новите порции. Пробвах да правя снимки, но не се получи много нагледно (на първата се забелязват очертанията на чашата - обгърната в камара). В началото с чисто заводските настройки оставаше доста по-малко и по-чиста пепел, а сега е по-зърнесто.
http://imgur.com/a/QJn5R
filmatoplo
- майстор
Моят разход е 15 кг е за 55 м2 , камината работи точно 15 часа на денонощие ,Абе по кило на час .
чудя се вечер защо ви работят горелките ,аз нямам изолация и имам най лошата дограма - от алуминий и пак сварвам да се стопля .А чувам тука 10-12 см изолация и пак 30-45 кг на ден- Баси .
Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература