n.ganev написа:Аз ша я уцеля / точката / ама не ми дават да стрелям с някоя от мойте пушки БасиТи защото питаш. Ако не питаш всичко може. Първо стреляш после питаш..

n.ganev написа:Аз ша я уцеля / точката / ама не ми дават да стрелям с някоя от мойте пушки БасиТи защото питаш. Ако не питаш всичко може. Първо стреляш после питаш..
bai_bradyra написа:Заповядай колега http://dox.bg/files/dw?a=36f00ae8a2Колега, може ли да напишеш твоите данни за КПД на системата, както за различни видове пелети, ако имаш такава информация. Благодаря предварително!
Можеш да си въведеш няколко варианта мощности за различни температури. Не сме сигурни във данните на производителя за калоричността на пелетите и КПД на системата. При мен работи добре и модулира на трите степени с тези данни, които съм въвел , като дозите са леко закръглени нагоре с около половин секунда.
bai_bradyra написа:Заповядай колега http://dox.bg/files/dw?a=36f00ae8a2Мерси за файла. Не ми стана ясно само оборотите как се избират - смятат ли се някак или с експерименти? На P3 бях взел да ги вдигам малко по малко, но снощи ги върнах на 48 и сякаш е по-добре от 50-52. Лошото е, че откак вдигнах времето за пълнене, сутрин заварвам доста голяма камара "пепел". Чак се чудя, ако 48 часа гори без спиране дали няма да се задуши или да не може да изтиква новите порции. Пробвах да правя снимки, но не се получи много нагледно (на първата се забелязват очертанията на чашата - обгърната в камара). В началото с чисто заводските настройки оставаше доста по-малко и по-чиста пепел, а сега е по-зърнесто.
Можеш да си въведеш няколко варианта мощности за различни температури. Не сме сигурни във данните на производителя за калоричността на пелетите и КПД на системата. При мен работи добре и модулира на трите степени с тези данни, които съм въвел , като дозите са леко закръглени нагоре с около половин секунда.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: