Модулира явно по съпротивление направено от затваряне на термоглави ако има в инсталацията ,ако се свързва само с тази помпа.Един от вариантите е директно да се свърже котела към инсталацията ,другите варианти са с термовентил и още 1 помпа и само с първичен кръг и още 1 помпа.Допълнителната помпа също електронна .Детайлите в котела изглеждат качествени .Кой начин на свързване си избра.
чет окт 15, 2020 10:31 amfilmatoplo написа: Модулира явно по съпротивление направено от затваряне на термоглави ако има в инсталацията ,ако се свързва само с тази помпа.Един от вариантите е директно да се свърже котела към инсталацията ,другите варианти са с термовентил и още 1 помпа и само с първичен кръг и още 1 помпа.Допълнителната помпа също електронна .Детайлите в котела изглеждат качествени .Мисля като начало да свържа котела директно и да видя как се държи. По принцип имам налична и втора помпа от старата инсталация (25/4)грундфос с 2 скорости но не знам дали е подходяща за другите варианти. Притеснява ме да не се бъркат помпите ако модулиращата заработи на по-ниска мощност от тази на вторичния кръг.