вт яну 12, 2021 9:27 ammorfei1 написа:Нали ходим на училище - тук у форума...
Що не си взе горелка от 1000лв. и да видиш дали щеше да гориш костилки с нея?

вт яну 12, 2021 10:40 amfilmatoplo написа: Така са ,ако се прецака помпа не може да я свалиш без да точиш водата.Веднъж ми се случи ,справих се с вълшебната дума по адрес на майката на котела.Така като гледам на снимката има място поне за един кран пред помпата - другите салтана(втри кран филтър) могат да се вържат и извън котела...
нед яну 10, 2021 3:38 pmpechkata написа:Не съм пробвал със слънчогледови пелети. От началото съм на иглолистни само.нед окт 11, 2020 10:41 amm.konsulov написа:Какво стана със котлето - подкара ли го със слънчогледови пелети...?нед окт 11, 2020 9:40 amfilmatoplo написа: Междувременно да питам -бойлера и радиаторите заедно ли са свързани.Обясни какво представлява инсталацията ,с касви тръби .Да добия представа поставянето на вентил ще усложни ли нещата.Бойлера не е свързан към инсталацията.
Инсталацията се състои от:
- основните тръби са 32мм. полипропилен със стъклофибърна вложка до
- два колектора съответно за всеки етаж (два етажа)
- тръби PEX/AL/PEX до всеки радиатор
- алуминиеви радиатори свързани със система долу/долу на Херц
- за момента са без термоглави
Мисля да сложа ел. термоглави само на втория етаж защото там са спални помещения а на първия етаж стаен термостат защото е общо помещение всекидневна (хол, трапезария и кухня)![]()
пет яну 15, 2021 8:07 pmm.konsulov написа:Щот е със само почистваща горелка и трябва да роботи и то мн. добре...нед яну 10, 2021 3:38 pmpechkata написа:Не съм пробвал със слънчогледови пелети. От началото съм на иглолистни само.
Какво стана със котлето - подкара ли го със слънчогледови пелети...?![]()
пет яну 15, 2021 8:28 pmpechkata написа:Трябва да го пробвам но не ми се пипат настройките, че сега си работи чудесно.пет яну 15, 2021 8:07 pmm.konsulov написа:Щот е със само почистваща горелка и трябва да роботи и то мн. добре...нед яну 10, 2021 3:38 pmpechkata написа:Не съм пробвал със слънчогледови пелети. От началото съм на иглолистни само.
Какво стана със котлето - подкара ли го със слънчогледови пелети...?![]()
![]()
пет яну 15, 2021 9:11 pmm.konsulov написа:Сега недей в края на сезона - напълни му бункера със слънчоглед пък да видим...пет яну 15, 2021 8:28 pmpechkata написа:Трябва да го пробвам но не ми се пипат настройките, че сега си работи чудесно.пет яну 15, 2021 8:07 pmm.konsulov написа:Щот е със само почистваща горелка и трябва да роботи и то мн. добре...
Не съм пробвал със слънчогледови пелети. От началото съм на иглолистни само.![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: