• 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 130
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Бай Гого - специалист
emilvelkov73 написа:
Ако може малко по подробно ще съм благодарен.инструкцията съм я чел,но явно ми трябва на по прост език #-o
На снимката пише как се стига до това меню..
martolk - специалист
Направи си настройките през барузъра, не се занимавай с приложението. Упътването е повече от ясно, едва ли някой може да го обясни по-добре. Просто прочети книжката.
ivanovhr - специалист
Камината свързана ли е с мрежата? Горе в ляво има ли стрелки?
Аз успях с приложението след няколко опита.
emilvelkov73 - специалист
ivanovhr написа:
Камината свързана ли е с мрежата? Горе в ляво има ли стрелки?
Аз успях с приложението след няколко опита.
Да свързана е и през интернет браузър работи без проблем,но приложението се ебава нещо.
martolk написа:
Направи си настройките през барузъра, не се занимавай с приложението. Упътването е повече от ясно, едва ли някой може да го обясни по-добре. Просто прочети книжката.
А за приложението не е ли необходимо да е свързано?
martolk - специалист
Не ти разбирам питането.
ivanovhr - специалист
emilvelkov73 написа:
И аз го ползвам на iOS работи си само малко трудно опреснява. Опитай да избереш устройството от моите устройства в менюто. Аз така правя и си излиза актуалното инфо. Понеже виждам, че приложението не присъства в менюто бекграунд апп рефреш на телефона и може би от там и това бавно опресняване.
grants - специалист
Така беше и на Андроид-а , трябва да отидеш на Мойте устройства да си избереш твоята горелка че да го опресни, докато от сайта направо рефрешваш страницата и инфото се обновява. Даже ако го оставиш на отворен таб си се обновява на някакъв период без да презареждаш отново. Бях им предложил да направят опция данните от разхода или събитията да се export-ват към .xls файл ако човек реши да си съхранява тази информация.
ivanovhr написа:
emilvelkov73 написа:
И аз го ползвам на iOS работи си само малко трудно опреснява. Опитай да избереш устройството от моите устройства в менюто. Аз така правя и си излиза актуалното инфо. Понеже виждам, че приложението не присъства в менюто бекграунд апп рефреш на телефона и може би от там и това бавно опресняване.
Благодаря много,ще го пробвам така за рефреша. :yawinkle:
grants написа:
Така беше и на Андроид-а , трябва да отидеш на Мойте устройства да си избереш твоята горелка че да го опресни, докато от сайта направо рефрешваш страницата и инфото се обновява. Даже ако го оставиш на отворен таб си се обновява на някакъв период без да презареждаш отново. Бях им предложил да направят опция данните от разхода или събитията да се export-ват към .xls файл ако човек реши да си съхранява тази информация.
Благодаря много. =D>
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 130

Тема "НАТУРЕЛА" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: