emilvelkov73 написа:Ако може малко по подробно ще съм благодарен.инструкцията съм я чел,но явно ми трябва на по прост езикНа снимката пише как се стига до това меню..
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Бай Гого
- специалист
1294 мнения в "НАТУРЕЛА"
emilvelkov73
- специалист
ivanovhr написа:Камината свързана ли е с мрежата? Горе в ляво има ли стрелки?Да свързана е и през интернет браузър работи без проблем,но приложението се ебава нещо.
Аз успях с приложението след няколко опита.
emilvelkov73
- специалист
martolk написа:Направи си настройките през барузъра, не се занимавай с приложението. Упътването е повече от ясно, едва ли някой може да го обясни по-добре. Просто прочети книжката.А за приложението не е ли необходимо да е свързано?
ivanovhr
- специалист
emilvelkov73 написа:А за приложението не е ли необходимо да е свързано?И аз го ползвам на iOS работи си само малко трудно опреснява. Опитай да избереш устройството от моите устройства в менюто. Аз така правя и си излиза актуалното инфо. Понеже виждам, че приложението не присъства в менюто бекграунд апп рефреш на телефона и може би от там и това бавно опресняване.
grants
- специалист
Така беше и на Андроид-а , трябва да отидеш на Мойте устройства да си избереш твоята горелка че да го опресни, докато от сайта направо рефрешваш страницата и инфото се обновява. Даже ако го оставиш на отворен таб си се обновява на някакъв период без да презареждаш отново. Бях им предложил да направят опция данните от разхода или събитията да се export-ват към .xls файл ако човек реши да си съхранява тази информация.
emilvelkov73
- специалист
ivanovhr написа:Благодаря много,ще го пробвам така за рефреша.emilvelkov73 написа:А за приложението не е ли необходимо да е свързано?И аз го ползвам на iOS работи си само малко трудно опреснява. Опитай да избереш устройството от моите устройства в менюто. Аз така правя и си излиза актуалното инфо. Понеже виждам, че приложението не присъства в менюто бекграунд апп рефреш на телефона и може би от там и това бавно опресняване.

emilvelkov73
- специалист
grants написа:Така беше и на Андроид-а , трябва да отидеш на Мойте устройства да си избереш твоята горелка че да го опресни, докато от сайта направо рефрешваш страницата и инфото се обновява. Даже ако го оставиш на отворен таб си се обновява на някакъв период без да презареждаш отново. Бях им предложил да направят опция данните от разхода или събитията да се export-ват към .xls файл ако човек реши да си съхранява тази информация.Благодаря много.

Тема "НАТУРЕЛА" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература