Много благодаря, само питането ми е накъде ще е най удачно да се завърти надолу или нагоре.... също дали 1.8бара са достатъчни(при 15 градуса, а при 90 градуса 2.1)или е нужно допълване... и дали си заслужава инвестицията за магнет винтила и дали след слагането му ще се получава пак греене на радиаторите когато парното не работи и навън е много топло.... и дали е нужна някаква корекция на местото на колекторите или да се повдигнат само ако е нужно...и ако се слага магнет винтил, датчика от горелката пак ли да се сложи до този от СК(след като го преместя надолу, и въпроса ми е на някоя тръбва по надолу да го сложа, но на коя ще е най добре вх или изх)... ще съм благодарен ако и тези въпроси ми ги разясните.... защото им се бях ядосал на майсторите дето я слагаха... мерси много отново.
вт апр 21, 2020 7:19 pmivanvladov написа: Много благодаря, само питането ми е накъде ще е най удачно да се завърти надолу или нагоре.... също дали 1.8бара са достатъчни(при 15 градуса, а при 90 градуса 2.1)или е нужно допълване... и дали си заслужава инвестицията за магнет винтила и дали след слагането му ще се получава пак греене на радиаторите когато парното не работи и навън е много топло.... и дали е нужна някаква корекция на местото на колекторите или да се повдигнат само ако е нужно...и ако се слага магнет винтил, датчика от горелката пак ли да се сложи до този от СК(след като го преместя надолу, и въпроса ми е на някоя тръбва по надолу да го сложа, но на коя ще е най добре вх или изх)... ще съм благодарен ако и тези въпроси ми ги разясните.... защото им се бях ядосал на майсторите дето я слагаха... мерси много отново.Хм, трябва да размениш даже местата на филтъра и възвратната клапа.
На помпа, филтър и клапа има стрелка. Всички трябва да са в една посока, като първо, от ляво на дясно, трябва да е филтър, после помпа и накрая клапа.
Сензора за бойлера го постави малко над изхода от серпентината, където е свързана помпата. Виж как съм направил аз! Сега напиши какво ти е "парното" и кой му включва помпата! Има ли контрол по градуси, при които да се включи и изключи?