• 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 174
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Koko_t - напреднал
flober9106 написа:
Здравейте днес пуснаха камината за пръв път"burnit 15kw" и ми показаха само от къде да регулирам степента на работа .Доста четох в форума и я направих да влиза в модулация при 60 гр на водата но продължава да качва до 70гр . след което спира да се охлажда и запалва отново на 56 гр. И ми прави впечатление , че и в модулация подаването на пелети е същото ,както в работен режим прз 7 секунди а и пламъкът е същия .Дали е нормално това или съм объркал нещо?
Това да подава през 7 сек ми се вижда много често. Аз съм я нагласил на 13 сек. Веж и времето за работа на шнека в режим на модулация. Имаш нещо гнило по настойките. Моята камина съм и зада тем на водата 70 гр и тогава започва да модулира.
Явно има нещо но немога да се ореантирам защото ми показаха единствено как да променям степените на работа.ако някои обясни как да влеза в това меню и какво да направя ще съм много благодарен.
Koko_t - напреднал
Виж няколко станици по-напред имаше линк с инстукцията за стария контролер. За новия я имам, но щом си с comfort pm 15 вероятно си със стария. Нека някой колега , който е настройвал такава да каже.
Ок благодаря ти ,нека някой да обясни какво трябва да направя.
Добро утро колеги... Някой може ли да ми прати ръководсто за настройка на Pm 13+ на e-mail dj.aleks.di@gmail.com Балгодаря предварително и лек ден :)
Koko_t - напреднал
DJ_Aleks_Di написа:
Добро утро колеги... Някой може ли да ми прати ръководсто за настройка на Pm 13+ на e-mail dj.aleks.di@gmail.com Балгодаря предварително и лек ден :)
Изпратих ти.
Koko_t написа:
DJ_Aleks_Di написа:
Изпратих ти.

Благодаря!
filmatoplo - майстор
:) Колеги само аз нямам инструкциите за пелетна камина с водна риза РМ13 + , може ли някой да ми я прати благодаря предварително имейл filmatoplo@abv.bg
benimm8808 - специалист
filmatoplo написа:
:) Колеги само аз нямам инструкциите за пелетна камина с водна риза РМ13 + , може ли някой да ми я прати благодаря предварително имейл filmatoplo@abv.bg
Колега прегледах я,и според мен е инструкцията която върви с камината. Не е инсталаторската(не видях параметри).
Здравейте,нов съм в темата но имам проблеми с 25+. За първи сезон се отоплям с нея, в началото за 19 ч изгаряше по- малко от 15кг. Настроиха е и проблемите започнаха.Разхода скочи двойно почна и да прави шлака,много често взе да се включва /на час/ от 4-7 пъти, а още температурите са+ когато паднат как ли ще бъде. Споделих това с приятели /те имат от старите модели/ и те ме посъветваха да разгледам форума, и аз се присъединих. Моля и аз за едно ръководство за настройки на камината за което благодаря предварително.
et_dais@abv.bg това ми е адреса на пощата.
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 174

Тема "Настройки на BURNit Comfort PM 23" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: