flober9106 написа:Здравейте днес пуснаха камината за пръв път"burnit 15kw" и ми показаха само от къде да регулирам степента на работа .Доста четох в форума и я направих да влиза в модулация при 60 гр на водата но продължава да качва до 70гр . след което спира да се охлажда и запалва отново на 56 гр. И ми прави впечатление , че и в модулация подаването на пелети е същото ,както в работен режим прз 7 секунди а и пламъкът е същия .Дали е нормално това или съм объркал нещо?Това да подава през 7 сек ми се вижда много често. Аз съм я нагласил на 13 сек. Веж и времето за работа на шнека в режим на модулация. Имаш нещо гнило по настойките. Моята камина съм и зада тем на водата 70 гр и тогава започва да модулира.
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Koko_t
- напреднал
1731 мнения в "Настройки на BURNit Comfort PM 23"
Явно има нещо но немога да се ореантирам защото ми показаха единствено как да променям степените на работа.ако някои обясни как да влеза в това меню и какво да направя ще съм много благодарен.
Ок благодаря ти ,нека някой да обясни какво трябва да направя.
Добро утро колеги... Някой може ли да ми прати ръководсто за настройка на Pm 13+ на e-mail dj.aleks.di@gmail.com Балгодаря предварително и лек ден 

Koko_t
- напреднал
DJ_Aleks_Di написа:Добро утро колеги... Някой може ли да ми прати ръководсто за настройка на Pm 13+ на e-mail dj.aleks.di@gmail.com Балгодаря предварително и лек денИзпратих ти.
Koko_t написа:DJ_Aleks_Di написа:Добро утро колеги... Някой може ли да ми прати ръководсто за настройка на Pm 13+ на e-mail dj.aleks.di@gmail.com Балгодаря предварително и лек денИзпратих ти.
Благодаря!
filmatoplo
- майстор

benimm8808
- специалист
filmatoplo написа:Колега прегледах я,и според мен е инструкцията която върви с камината. Не е инсталаторската(не видях параметри).Колеги само аз нямам инструкциите за пелетна камина с водна риза РМ13 + , може ли някой да ми я прати благодаря предварително имейл filmatoplo@abv.bg
Здравейте,нов съм в темата но имам проблеми с 25+. За първи сезон се отоплям с нея, в началото за 19 ч изгаряше по- малко от 15кг. Настроиха е и проблемите започнаха.Разхода скочи двойно почна и да прави шлака,много често взе да се включва /на час/ от 4-7 пъти, а още температурите са+ когато паднат как ли ще бъде. Споделих това с приятели /те имат от старите модели/ и те ме посъветваха да разгледам форума, и аз се присъединих. Моля и аз за едно ръководство за настройки на камината за което благодаря предварително.
et_dais@abv.bg това ми е адреса на пощата.
et_dais@abv.bg това ми е адреса на пощата.
Тема "Настройки на BURNit Comfort PM 23" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература