• 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 174
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте...!

Моля и аз за едно ръководство за настройки на камината Burnit 25 plus за което благодаря предварително :?: .... ijakimovski@yahoo.com
bogesmen написа:
Ето това е последната актуализация на Сън Систем за настройките на камини с 15кв и 23кв с препоръка за настройка на при палене за по-малко пушек при палене и съответно по-чисто стъкло от дата 30.10.2014г. На малката книжка са старите настройки, а от страни с химикала са настройките на негов колега за камина 23кв от преди време. И в двата случая стъклото почернява. Обърнете внимание на последното в препоръката, а именно,че настройките са строго индивидуални. От моите наблюдения през 14-те години,в които се занимавам с парни инсталации знам едно нещо: Не трябва парното при възможност да се спира - за най-голяма ефективност и икономия на гориво. Тогава инсталацията е с по-скоро поддържаща функция, в противен случай е в загряваща до достигане на поддържаща ф-я. Същото е и с отоплението на климатици, конвектори и котли на дърва и въглища, които също имат управление с термостат по вода. Надявам Ви че помогнах. За въпроси питайте насреща съм.
НЕЩО ИМА ПРОБЛЕМ С ГОЛЕМИНАТА НА ФАЙЛОВЕТЕ ЩЕ ПРОБВАМ ПАК ИНАЧЕ ПРАЩАМ НА ИМЙЕЛ МОЯ Е
dimi06df@abv.bg

това, че стъклото се зацапва, означава ли, че има проблем
Аз нямам никакви оплаквания, от моята, тя е 23 kw, но стъклото почернява за 12 часа.
И още нещо- при почистване трябва ли да изгасям камината, защото аз съм я пуснал преди 20 дни и не съм я изгасял, просто отварям да изсмуча пепелта и да забърша стъклото- това правилно ли е?
benimm8808 - специалист
toli_sok написа:
И още нещо- при почистване трябва ли да изгасям камината, защото аз съм я пуснал преди 20 дни и не съм я изгасял, просто отварям да изсмуча пепелта и да забърша стъклото- това правилно ли е?
You're my man
:supz: :supz: :supz: :prayer: :prayer: :prayer: :weedman: :weedman: :weedman:
ще може ли и аз да получа инструкциите за 23kw dr.sokolov@abv.bg
kafaka - специалист
Svetoslav Yossifov написа:
и точно заради това искам да я направя да се регулира по темп. на помещението което според мен е мн. по удобно, странно защо не може да се настрои...
Колега ,по-назад в темата ясно е обяснено как става включването и изключването по t на вода и стайна t.Погледни между 4-7 страница ако не се лъжа по памет.
toli_sok написа:
ще може ли и аз да получа инструкциите за 23kw dr.sokolov@abv.bg
Имаш ги колега
bondo77 - напреднал
Някой може ли да ми каже от къде се увеличава дозата на пелети при първоначалното палене че много малко пелети пуска и се пали след 20 мин.
ДСК написа:
Koko_t написа:
ДСК написа:
Колегата е с 25+ , а тя е с новият по различен контролер. За това съм му предложил да му изпратя инсталаторската инструкция.
Колега и аз съм с 25+ удобно ли е и на мен да ми изпратиш инструкция. Благодаря предварително и спорен ден
Дай e-mail.
et_dais@abv.bg Благодаря[/quote]

Моля и аз за едно ръководство за настройки на камината Burnit 25 plus за което благодаря предварително :?: .... ijakimovski@yahoo.com
ДСК написа:
Koko_t написа:
ДСК написа:
Колегата е с 25+ , а тя е с новият по различен контролер. За това съм му предложил да му изпратя инсталаторската инструкция.
Колега и аз съм с 25+ удобно ли е и на мен да ми изпратиш инструкция. Благодаря предварително и спорен ден
Дай e-mail.
et_dais@abv.bg Благодаря[/quote]
filmatoplo - майстор
:? Само аз нямам упътване с тези настройки , освен да ви излъжа че съм си купил камината че някой да ми ги прати :) , един колега ми каза -ами ти нали си имаш упътване с камината , вие защо искате някакви допълнителни настройки които само 1-2 ма ги имат .Ако наистина има някакви настройки които производителя не ги дава , но някой колега се е здобил с тях и любезно ги предоставя на заинтересувани хора -моля пратете и на мен .мейл filmatoplo@abv.bg благодаря :) . Трябват ми за модел Бурнит рм13+ .
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 174

Тема "Настройки на BURNit Comfort PM 23" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: