Здравейте...!
Моля и аз за едно ръководство за настройки на камината Burnit 25 plus за което благодаря предварително ....     ijakimovski@yahoo.com
 ....     ijakimovski@yahoo.com

Моля и аз за едно ръководство за настройки на камината Burnit 25 plus за което благодаря предварително

.gif)
 Само аз нямам упътване с тези настройки , освен да ви излъжа че съм си купил камината че някой да ми ги прати
 Само аз нямам упътване с тези настройки , освен да ви излъжа че съм си купил камината че някой да ми ги прати   , един колега ми каза -ами ти нали си имаш упътване с камината , вие защо искате някакви допълнителни настройки които само 1-2 ма ги имат .Ако наистина има някакви настройки които производителя не ги дава , но някой колега се е здобил с тях и любезно ги предоставя на заинтересувани хора -моля пратете и на мен .мейл
 , един колега ми каза -ами ти нали си имаш упътване с камината , вие защо искате някакви допълнителни настройки които само 1-2 ма ги имат .Ако наистина има някакви настройки които производителя не ги дава , но някой колега се е здобил с тях и любезно ги предоставя на заинтересувани хора -моля пратете и на мен .мейл