Rumen72 написа:Ей това е подробна информация. Благодаря!Трифон П.Трифонов написа:И двата са 600 вата, единият с акум. 65 аh на Mutlu и е на горелка Mareli PB 40 -пали без проблеми, помпата работи нормално без шумове, повече от 3 паления и 6 часа не съм седял без без ток , за периода алум пада до половината по индикатор на юпс . Другият е с ак. 110ah, с акум полутягов на банер, вижда се на снимката и горелка 858 , никъкъв проблем при палене и работа , колко дълго ще изкара ще видим , не съм се занимавал да го пробвам , по груби сметки трябва да устиска около 40 - 48 часа. Цената им е 427 , без доставка за всеки иначе търси техногама UPS Sine 600, и ще им видиш характеристиките, според мен си струват парите. А да за товарите , стандарт 1 ви -запалка 300w,+помпа грундфос+шнек+вентилатор+захранване стаен термостат приемник , вторият е същия, само ,че има два шнека за 858 и запалката я дават 80w керамичната.Rumen72 написа: Аз съм с това и на двете местаЕ разкажи подробно де! Колко време изкарва с Банера, и двата ли са 600 вата, какво осигуряват, с какъв товар........?.....
Аз съм с 400 ватовия и един спихнал 75 А, ама изкарва 1ч. с едно запалване на RB 20
Засега ще обира премигванията на тока.
Някой ако е гледал на осцилоскоп синусоидата на SineUPS да сподели