• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 460
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
miroslav_cholich - специалист
filmatoplo написа:
Гледай и дали пък ще и стига мощността до достигане на зададената температура -ще се усети разликата .Каква е температурата в стаите сега.
Не знам нямам термометър :lol:
LazarGanev - "Велик майстор"
miroslav_cholich написа:
Тази горелка не гасне ли, защото стоя от половин час като някой падар на нея и само гори и пуска от шнека пелети ,
може ли да е дефектно управлението, часът яко бози
Ами като мине на 10% и си кюта така, гори ти пелетите и това. Термоглавите сигурно са изключили, но тя си гори пелетки :)
filmatoplo написа:
:) То да не стане смешно , ама още иска намаляване мощността .
Филма, не е смешно, ами е плачевно - човека и на минимума да намали, пак ще му е много и ще си гризка пелетки на 10%
Значи при зададена темп. 50гр си стои както при 32кв. 24 кв. така и при 16 кв. на 51.4 до 52.6 само, че се чува че пуска по по малко пелети, но пак не гасне, изобщо трябва ли да гасне
filmatoplo - майстор
:? :) Абе има нещо което ни убягва -уж е сложена на температура 55 градуса ли беше , уж на голяма мощност -пък не спира по температура :? , има нещо но ще излезе до утре :) .Да няма някакво активиране през часовника и таймера -виж дали са изключени .
filmatoplo - майстор
Сега мисля е по добре , нека поработи така на 16 клв,ако се държи добре в смисъл намали разхода , даже започне и да изключва , ще прегледаш и въздуха как да се намали в разумна достатъчност .
filmatoplo написа:
:? :) Абе има нещо което ни убягва -уж е сложена на температура 55 градуса ли беше , уж на голяма мощност -пък не спира по температура :? , има нещо но ще излезе до утре :) .Да няма някакво активиране през часовника и таймера -виж дали са изключени .
Ами точно на 50 градуса е зададена темп. само че при началното меню се движи на тоя диапазон(51-52 и стои постоянно на мощност 10 процента
За намаляването на въздуха в книжката пише, че се влиза в сервизен режим с натискане на ДОЛУ и Изход, но уви грънци не иска да влезне за да видя на какви проценти е зададен вентилатора според книжката на 90 процента
LazarGanev - "Велик майстор"
Аз да повторя въпроса на hr.hristov57:
На колко киловата отговарят тези 10%?
LazarGanev написа:
Аз да повторя въпроса на hr.hristov57:
На колко киловата отговарят тези 10%?
:? :? :shock: :shock:
filmatoplo - майстор
Така е -задържат се бутоните няколко секунди , уцелва се , и при мен се случва да не отвори менюто от първи път -пръстите треперят :wink: .Пелети минимум -3 грама през 10 секунди ли бяха , ами сметни колко стават за 1 час -колко става 900 гр или 1 кило :? ако не греша нещо -това май е 4 клв .
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 460

Тема "Разход на пелети!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: