filmatoplo написа:Гледай и дали пък ще и стига мощността до достигане на зададената температура -ще се усети разликата .Каква е температурата в стаите сега.Не знам нямам термометър

filmatoplo написа:Гледай и дали пък ще и стига мощността до достигане на зададената температура -ще се усети разликата .Каква е температурата в стаите сега.Не знам нямам термометър
miroslav_cholich написа:Тази горелка не гасне ли, защото стоя от половин час като някой падар на нея и само гори и пуска от шнека пелети ,Ами като мине на 10% и си кюта така, гори ти пелетите и това. Термоглавите сигурно са изключили, но тя си гори пелетки
може ли да е дефектно управлението, часът яко бози
filmatoplo написа:Филма, не е смешно, ами е плачевно - човека и на минимума да намали, пак ще му е много и ще си гризка пелетки на 10%То да не стане смешно , ама още иска намаляване мощността .
filmatoplo написа:Ами точно на 50 градуса е зададена темп. само че при началното меню се движи на тоя диапазон(51-52 и стои постоянно на мощност 10 процента![]()
Абе има нещо което ни убягва -уж е сложена на температура 55 градуса ли беше , уж на голяма мощност -пък не спира по температура
, има нещо но ще излезе до утре
.Да няма някакво активиране през часовника и таймера -виж дали са изключени .
LazarGanev написа:Аз да повторя въпроса на hr.hristov57:
На колко киловата отговарят тези 10%?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: