LazarGanev написа:Ами заповядай първо да я видиш как работи на живо. Предполагам, че системата не позволява да пишеш ЛС, тъй че ти изпратих телефон за връзка.Не съм се и съмнявал още от самото начало за рекламата на темата,но все пак сайта е направи си сам а не рекламирай си сам.
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Radoslaw
- специалист
15662 мнения в "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB"
filmatoplo
- майстор
Аз не виждам нищо лошо в това някой да види как работи една горелка на живо , и аз го препоръчвам .Сега че Лазар я има в тях още по добре
.
LazarGanev
- "Велик майстор"
Е, добре де Радославе, разбрахме че ти е кисело това грозде, няма какво да го плюеш
. Правиш ли разлика между похвала и реклама? Какво ще спечеля, ако някой си купи такава горелка - да не я произвеждам аз? Преди ме обвиняваха, че правя реклама на Ератовската горелка-млъкнах, сега ти ме обвиняваш, че рекламирам тази. То човек да не си каже мнението на специалист - все се смята за реклама. Явно искаш да си мълча за хубавото и да давам само съвети как се обезвъзвъздушават радиатори или защо връща комина
. Не разбрах твоята роля в този раздел "Отопление" - май само да подскачаш от тема в тема като селска клюкарка и да викаш "браво" и "ууууу"?
damyaniq
- специалист
Здравейте!Мисля да купя за следващия отоплителен сезон пел.горелка greyko RB 5-20KW Котела ми е Юнкерс 25-1 27kw Може ли по- знаещите колеги да ми обяснят може ли да се монтира тази горелка на този котел как става,сменява ли се вратичката,цялата скара ли се демонтира,или само повижната част отпред.Моля колеги с опит да споделят.Предварително благодаря на всички отзовали се с ценни съвети Благодаря! 
LazarGanev
- "Велик майстор"
Монтажа става лесно, котелът ти е идеален за целта. Може да си поръчаш само фланец, а може и цяла вратичка, като си запазиш твоята за всеки случай. Скарата се маха
geniya
- специалист
damyaniq написа:Здравейте!Мисля да купя за следващия отоплителен сезон пел.горелка greyko RB 5-20KW Котела ми е Юнкерс 25-1 27kw Може ли по- знаещите колеги да ми обяснят може ли да се монтира тази горелка на този котел как става,сменява ли се вратичката,цялата скара ли се демонтира,или само повижната част отпред.Моля колеги с опит да споделят.Предварително благодаря на всички отзовали се с ценни съвети Благодаря!При Viadrus U22 с фланец ли се монтира тази горелка или директено.Моля ако някой знае разстоянията за У22, да драсне един чертеж на отворите за долната врата.
filmatoplo
- майстор
http://www.youtube.com/watch?v=cFJh1QGx9fw , фланеца идва в комплекта с горелката , отвора започва над средния вътрешен ръб на вратичката на Виадруса , по надолу не може защото горелката ще се удари в скарата на котела , като разгледаш вратата и наложиш фланеца ще ти стане ясно
, ако ли не има майстори за това
.http://www.youtube.com/watch?v=dW6DDoTdgYc
LazarGanev
- "Велик майстор"
Да, с горелката идва този универсален фланец, който се вижда на клипа, но за Бош този фланец идва малък и затова трябва да се поръча със специалния фланец за Бош
geniya
- специалист
filmatoplo написа:http://www.youtube.com/watch?v=cFJh1QGx9fw , фланеца идва в комплекта с горелката , отвора започва над средния вътрешен ръб на вратичката на Виадруса , по надолу не може защото горелката ще се удари в скарата на котела , като разгледаш вратата и наложиш фланеца ще ти стане ясноСупер, ако ли не има майстори за това
.http://www.youtube.com/watch?v=dW6DDoTdgYc
Здравейте.Днес ходих до фирмата и видях горелката в действие.Продавачът ми каза,че са в процес на разработване на техен котел и окомплектован с горелка.Някой знае ли нещо?!Аз съм в процес на търсене на пелетна система и сега само чета и разпитвам.Апартамента ми е 110квм.Сменена дограма и изолация 8смГорелката 5-15 дали ще ми върши работа или трябва 5-20
Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература