• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 1565
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Radoslaw - специалист
LazarGanev написа:
Ами заповядай първо да я видиш как работи на живо. Предполагам, че системата не позволява да пишеш ЛС, тъй че ти изпратих телефон за връзка.
Не съм се и съмнявал още от самото начало за рекламата на темата,но все пак сайта е направи си сам а не рекламирай си сам.
filmatoplo - майстор
Аз не виждам нищо лошо в това някой да види как работи една горелка на живо , и аз го препоръчвам .Сега че Лазар я има в тях още по добре :) .
LazarGanev - "Велик майстор"
Е, добре де Радославе, разбрахме че ти е кисело това грозде, няма какво да го плюеш :) . Правиш ли разлика между похвала и реклама? Какво ще спечеля, ако някой си купи такава горелка - да не я произвеждам аз? Преди ме обвиняваха, че правя реклама на Ератовската горелка-млъкнах, сега ти ме обвиняваш, че рекламирам тази. То човек да не си каже мнението на специалист - все се смята за реклама. Явно искаш да си мълча за хубавото и да давам само съвети как се обезвъзвъздушават радиатори или защо връща комина :? . Не разбрах твоята роля в този раздел "Отопление" - май само да подскачаш от тема в тема като селска клюкарка и да викаш "браво" и "ууууу"?
damyaniq - специалист
Здравейте!Мисля да купя за следващия отоплителен сезон пел.горелка greyko RB 5-20KW Котела ми е Юнкерс 25-1 27kw Може ли по- знаещите колеги да ми обяснят може ли да се монтира тази горелка на този котел как става,сменява ли се вратичката,цялата скара ли се демонтира,или само повижната част отпред.Моля колеги с опит да споделят.Предварително благодаря на всички отзовали се с ценни съвети Благодаря! :partyman:
Монтажа става лесно, котелът ти е идеален за целта. Може да си поръчаш само фланец, а може и цяла вратичка, като си запазиш твоята за всеки случай. Скарата се маха
geniya - специалист
damyaniq написа:
Здравейте!Мисля да купя за следващия отоплителен сезон пел.горелка greyko RB 5-20KW Котела ми е Юнкерс 25-1 27kw Може ли по- знаещите колеги да ми обяснят може ли да се монтира тази горелка на този котел как става,сменява ли се вратичката,цялата скара ли се демонтира,или само повижната част отпред.Моля колеги с опит да споделят.Предварително благодаря на всички отзовали се с ценни съвети Благодаря! :partyman:
При Viadrus U22 с фланец ли се монтира тази горелка или директено.Моля ако някой знае разстоянията за У22, да драсне един чертеж на отворите за долната врата.
filmatoplo - майстор
http://www.youtube.com/watch?v=cFJh1QGx9fw , фланеца идва в комплекта с горелката , отвора започва над средния вътрешен ръб на вратичката на Виадруса , по надолу не може защото горелката ще се удари в скарата на котела , като разгледаш вратата и наложиш фланеца ще ти стане ясно :wink: , ако ли не има майстори за това :wink: .http://www.youtube.com/watch?v=dW6DDoTdgYc
Да, с горелката идва този универсален фланец, който се вижда на клипа, но за Бош този фланец идва малък и затова трябва да се поръча със специалния фланец за Бош
geniya - специалист
filmatoplo написа:
http://www.youtube.com/watch?v=cFJh1QGx9fw , фланеца идва в комплекта с горелката , отвора започва над средния вътрешен ръб на вратичката на Виадруса , по надолу не може защото горелката ще се удари в скарата на котела , като разгледаш вратата и наложиш фланеца ще ти стане ясно :wink: , ако ли не има майстори за това :wink: .http://www.youtube.com/watch?v=dW6DDoTdgYc
Супер :supz:
Здравейте.Днес ходих до фирмата и видях горелката в действие.Продавачът ми каза,че са в процес на разработване на техен котел и окомплектован с горелка.Някой знае ли нещо?!Аз съм в процес на търсене на пелетна система и сега само чета и разпитвам.Апартамента ми е 110квм.Сменена дограма и изолация 8смГорелката 5-15 дали ще ми върши работа или трябва 5-20
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 1565

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: