ср сеп 25, 2019 9:40 pmБилян написа: 150 с изолация и добра дограмаСтрашно голям разход, това с какъв котел и горелка.

чет сеп 26, 2019 12:49 pmБилян написа: Котела е бърнит изипел 35И аз топля около 150кв. от 200кв. По нова година за месец се топлят всичките 200 ама с 3-4тона слънчогледови. За миналата година 3700кг.
чет сеп 26, 2019 9:35 pmБилян написа: Ако караш ладата на задна 30 на сто не стигат. Топли се само един етаж от къщата и 50 кв лятна кухня на родителите ми и пелетите са толко. Май самия Котел е грешка направен е като камина пелетите падат в една кошница и там горят. Пробвахме с слънчогледови но не става задръства се . Като дойдат от сервиза ще видим какво ще стане. Те твърдят че работи и с слънчогледови пелети.Тормозете ги тия от сервиза да му наместят чаркалаците. Не знам къде е разликата в киловатите дали не може да се смени само кошница от 20 киловатов щото 35 киловата са за 350-400 квадрата отопляема площ не за 150. За слънчогледа сигурно няма да гори щото се запушва кошницата, ма поне оправете разхода че е страшно.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: