Идея - иска ми се завода да разработи котлета като - Red Kompakt i Artel Kompakt . 

filmatoplo написа:Какви обороти на помпатаНе съм сигурен за градусите на помпата в кое меню са ама нито мога да си настроя , час,дата,контраст нито да премина в сервизното меню след менюто за фотодатчика( блокира там и се замазва малко дисплея)...токов удар не знам дали е имало....но тока не е спирал въобще( щяха да ми мигат часовниците в къщи)......според мен или Ресет на платката трябва да се прави или нов контролер.....не може от дисплея само на едно и също място да блокира.Имал съм случай от токов удар дисплея да гледа на чомпи ,оправи се чак след Ресет на платката .
vesonp1 написа:Кво да ви кажаИди до Люлин, ма си земи от некъде един кол за домати. Носи си и ено кило от магазина и ги питай тия как ги искат доматите.![]()
Имам проблем с контролера на Грейко RB20:
В сервизното меню стигам до менюто на фотодатчика и забива.......по никакъв начи не мога да го премина освен с изключване от бушона и връщане в първоначалното меню....освен това и в потребителското не мога да влезна да настройвам час и дата и оборотите на помпата.
Като задържа F и ми се появява картинка за паленеиначе слава богу поне работи системата....карам с един час на криво ама тръгва и спира
Обаждам се миналият понеделник на инсталатора( нали съм в гаранция...на един месец работа съм) и ми казва:
-Звънни след 3 дни че сега много работа.....добре....звъня в четвъртъка:
-ААААА сигурно е контролераква горелка имаш?.....казвам аз ква е и инсталатора вика е сега ще звънна в фирмата и ти звъня.
Чакам аз кат киек четвъртък и петък....нищо......през това време в събота почна да ми мига часовника за настройване....викам си:
-Май се е оправило......сверявам часовника и блаженни са вярващите......същото положение...демек старото положение
Днес е понеделник и му звъня по обяд:
-Абе що не вземеш от Благо дисплей и аз ще мина да го сложа ми казва разбирача дет ми взе сто кинта за гаранцията.
-Е кой е тоя Благо-питам аз.
-Абе тоя дето купи горелката от неготой знаел.....
-Е сигурен ли си ,че е от дисплея......ми така предполагам.....Баси....ми ела и виж бе
И сега се чудя като ида до Люлин да си донеса дисплея(въпреки че ще искам цял контролер) щот съм сигурен, че не е само дисплея, дали да не си искам да ми върнат и 80 лева за обиколката из София и вършенето на неговата работа
kalinkiki написа:Що ли се сещам кой е инсталатора?Много приказлив и вечно зает.Преди 3г. за да ми пуснеТи пък кой си? Ко са сещаш? Кой е бе, назови го?!! Кой е другия и с кого няма да работи?
горелката 3 седмици ме финтира.
Наскоро при приятел идва друг инсталатор от София за пуск. Авера си купил слънчоглед.
Инсталатора мига на парцали, и вика че не бил сигурен дали ще работи с тях
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: