Идея - иска ми се завода да разработи котлета като - Red Kompakt i Artel Kompakt . 
Имам проблем с контролера на Грейко RB20:
В сервизното меню стигам до менюто на фотодатчика и забива.......по никакъв начи не мога да го премина освен с изключване от бушона и връщане в първоначалното меню....освен това и в потребителското не мога да влезна да настройвам час и дата и оборотите на помпата.
Като задържа F и ми се появява картинка за палене
Обаждам се миналият понеделник на инсталатора( нали съм в гаранция...на един месец работа съм) и ми казва:
-Звънни след 3 дни че сега много работа.....добре....звъня в четвъртъка:
-ААААА сигурно е контролера
Чакам аз кат киек четвъртък и петък....нищо......през това време в събота почна да ми мига часовника за настройване....викам си:
-Май се е оправило......сверявам часовника и блаженни са вярващите......същото положение...демек старото положение
Днес е понеделник и му звъня по обяд:
-Абе що не вземеш от Благо дисплей и аз ще мина да го сложа ми казва разбирача дет ми взе сто кинта за гаранцията.
-Е кой е тоя Благо-питам аз.
-Абе тоя дето купи горелката от него
-Е сигурен ли си ,че е от дисплея......ми така предполагам.....Баси....ми ела и виж бе
И сега се чудя като ида до Люлин да си донеса дисплея(въпреки че ще искам цял контролер) щот съм сигурен, че не е само дисплея, дали да не си искам да ми върнат и 80 лева за обиколката из София и вършенето на неговата работа