• 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 327
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
stefan85 - помощник
изчетох му инструкцията и не видях такава гункция
nelim - специалист
stefan85 написа:
Виж за горен и долен хистерзис, аз ползвам BBoil и на него може да се задава температура + долен и горен хистерзис, точно както е и с параметрите на камината.
stefan85 - помощник
няма колега.пак гледах.ще мисля друго решение.или да си сменя външния термостат или друг подходящ режим на работа
sstenly1 - специалист
nelim написа:
stefan85 написа:
Виж за горен и долен хистерзис, аз ползвам BBoil и на него може да се задава температура + долен и горен хистерзис, точно както е и с параметрите на камината.
По инструкция(http://elkom-express.bg/wp-content/uplo ... -Q7-RF.pdf) в точка 2.4 му дават до 0,3 десети от градуса хистерезис,така че колега няма да стане.
sstenly1 - специалист
Защо просто не си удължиш термосондата на камината(разбира се ако не ти пречи кабела),до желаната от теб стая,и така ще си правиш каквито искаш упражнения с градусите.
stefan85 - помощник
и това е добра идея
благодаря
nikolai75 написа:
Аз сам сас карина 10 кв и наистина темп на димни газове достигат над 200 градуса. Вече 3 година ще ме топли.всичко е от пелетите. много ядове брах сас калпави пелети. миналата година. таз година взех на пелетисимо и камината заспа. А това обдухване наистина е много.Не инсталатора да вика то е така тоя е ненормален 30 40 мин камината да духа на мах скорост има нещо не наред.
пусни ако можеш параметър 10 18 24 28
nikolai75 - напреднал
пар 10 -4,пар18-14,пар 24-130,пар28-190. тва са параметрите които требва да сваляш или дигаш.Но запомни заводските които са малко завишени според мен. :roll:
nikolai75 написа:
пар 10 -4,пар18-14,пар 24-130,пар28-190. тва са параметрите които требва да сваляш или дигаш.Но запомни заводските които са малко завишени според мен. :roll:
благодаря
Моите параметри са:
пар 10 -4,пар18-14,пар 24-120,пар28-185
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 327

Тема "Пелетни камини "EcoSpar"- настройки, мнения." | Включи се в дискусията:

Сподели форума: