• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ГАЛИН СТЕФАНОВ - помощник
чет фев 24, 2022 7:07 pmfilmatoplo написа:
Сложи едно ключе с един кабел отзад на клемата да симулираш термостат.когато изключиш трябва да загася,когато го включиш да пали.А там където свързваш този кабел на твоето вай Фай устройство трябва да имаш независим контакт който дефакто играе ролята на ключ.С мултицет провери този изход който свързваш към клемата на камината ,там трябва да Няма напрежение ,контакта трябва да бъде отворен при изключено положение ,и когато включиш да пали устройството -клемата му трябва да затвори верига.Кабела трябва да е на средното болче и на болче NO.
Току щто направих с ключе опит но не се запали и не огасна камината
filmatoplo - майстор
По принцип първи се затваря веригата с ключа,натиска се бутона старт на камината ,тя запалва ,и когато ще се гаси се изключва от ключа .След загасване камината може отново да се стартира от ключа .Бутона старт вече не се пипа .Параметър 76 е на 2 .Друго няма поне след като не съм пред камината .Виж със стрелката горе в ляво да няма някоя грешка,изключи камината от захранване за малко .За тест съм пробвал с изключен сигнал на буксата ,натискам бутона старт ,камината запалва ,но се изгася сама и чака да бъде стартирана от затваряне на веригата на задната букса.
пет фев 25, 2022 8:30 amfilmatoplo написа:
По принцип първи се затваря веригата с ключа,натиска се бутона старт на камината ,тя запалва ,и когато ще се гаси се изключва от ключа .След загасване камината може отново да се стартира от ключа .Бутона старт вече не се пипа .Параметър 76 е на 2 .Друго няма поне след като не съм пред камината .Виж със стрелката горе в ляво да няма някоя грешка,изключи камината от захранване за малко .За тест съм пробвал с изключен сигнал на буксата ,натискам бутона старт ,камината запалва ,но се изгася сама и чака да бъде стартирана от затваряне на веригата на задната букса.
Благодаря.
С ключето се получи.
Пали и загася през него.
После щте пробвам с wifi.
И щте пиша.
filmatoplo - майстор
Готов си .Оправи си само рутера да има независим контакт на изхода.
вт мар 01, 2022 2:50 pmfilmatoplo написа:
Това с рутера него разбрах.
Ама вече пускам и спирам камината през телефона.
Благодаря.
pavlin83 - специалист
ср мар 02, 2022 8:48 pmГАЛИН СТЕФАНОВ написа:
вт мар 01, 2022 2:50 pmfilmatoplo написа:
Това с рутера него разбрах.
Ама вече пускам и спирам камината през телефона.
Благодаря.
Здравей, това е група във фейс бук за камини и котли с фумис контролер заповядай
https://www.facebook.com/groups/4819335 ... ?ref=share
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Камина на Пелети " Eco Spar " Auriga 25kw" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: