iceheart написа: Ако Torch ми дадат един от техните контролери и го сложа на Феролито, колко голяма смяташ, че ще бъде разликата?Аз мисля,че освен контролера ще ти трябва и шнека
iceheart написа:Моите поздравления за постигнатата ниска минимална мощност
С контролера на Натурела постигам това:
Степен - 3
Зареждане - 4.6 сек.
Изчакване 38 сек.
Степен - 2
Зареждане - 3.8 сек.
Изчакване - 40 сек.
Степен - 1
Зареждане - 2.8 сек.
Изчакване - 44 сек.
Степен - 0
Зареждане - 2.5 сек.
Изчакване - 60 сек.
Щнек - 60 мин. = 19.8 кг.
Пелети - 1 кг. = 4.8 кв.
Ако някой иска да знае колко ми е мнималната мощност може да направи една кръчмарска сметка.....![]()
iceheart написа: Повече настройки на повече параметри и модули....по-плавна модулация и стабилна работа на ниска мощност на горелката и въпреки това може и още...Много правилно iceheart![]()
bobi8008 написа:Мерси все пак няма какво да се сърдим просто чоплим ли чоплим . Нали все ни бърка в джоба и за това.Хубаво е шнека да се почисти,поне при мен има ефект.С течение на времето почва да се пълни и с трици и затова пламъка почва да се губи-вадиш шнека,пускаш го да завърти малко и готово.Чакам бункера да се поизпразни за да ви покажа къде точно е проблема-не може с една и съща партида пелети в началото да е добре,а след време да намали пламъка-трици!
А според Вас шнека не е чистен от както е запалена дали пък триците не са полепнали по шнека някъде пак четох по форума че и това има значение. Как се чисти шнека вади ли се червяка или просто се изпразва бункера и се чука да изпадне всичко от вътре.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: