Нямa дa променяте нищо, просто изрaзих мнението зa формулировкaтa нa понятието "модулaция".Лaзaр е прaв зa погледa ми от кaмбaнaриятa нa ТУ

milo65 написа:Днес и аз се убедих, че гайката не е заварена.ico_3 написа:Аз свалих онзи ден капачето и почистих само не разбрах и двете болтчета ли са с гайки отвътре че изпданаха и като чистих намерих само едната?
Гайката е само една, поне при мен, не е заварявана- видимо е. Мисля, че идеята й е да служи за контра и да се отвива само десния болт, повдигайки капачката толкова, ме да е удобно за чистене.
milenskior написа:Аз съм разхлабил до някаква степен и двата болта така, че на ръка да се отваря и затваря като резе това капаче.milo65 написа:Днес и аз се убедих, че гайката не е заварена.ico_3 написа:Аз свалих онзи ден капачето и почистих само не разбрах и двете болтчета ли са с гайки отвътре че изпданаха и като чистих намерих само едната?
Гайката е само една, поне при мен, не е заварявана- видимо е. Мисля, че идеята й е да служи за контра и да се отвива само десния болт, повдигайки капачката толкова, ме да е удобно за чистене.
Наистина е само една и служи за контрагайка.
Тъй като бях скъсал болта я развих с ключе и после с едни криви клещи развих остатъка от болта.
Сложих нов болт и готово.Не сложих гайката за на нямам ядове в бъдеще.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: