• 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 130
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
:) Ракетно барбекю .
нед авг 30, 2020 4:35 pmfilmatoplo написа:
:) Ракетно барбекю .
Ма Грейко!!!
Наздраве, Филматори, наздраве Натурелци, на каките в офиса--наздраве!!!
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на пон авг 31, 2020 12:31 pm, променено общо 1 път.
pechkata - специалист
нед авг 30, 2020 4:17 pmТрифон П.Трифонов написа:

Бисер си, Бисеееер.
Я маай там със брадвата че като гледам какво мезе те чака - чак си отворих една бира... :partyman: :supz:
filmatoplo - майстор
За малко да ми вземат патента с валандара :lol: туй само плоска плоча ли е .
нед авг 30, 2020 5:50 pmfilmatoplo написа:
За малко да ми вземат патента с валандара :lol: туй само плоска плоча ли е .
Валандъра е на Вальо, ней на Ицито.
Туй е тепаняки, по старо е от Валандъра като идея.
Някой забеляза ли скарата, върху плоската плоча, което подсказва индиректно готвене. Също толкова добре работи и на гола плоча. Чушкопек не ми трябва, а месища всякакви стават превъзходни.
brassSob - специалист
нед авг 30, 2020 6:23 pmТрифон П.Трифонов написа:
нед авг 30, 2020 5:50 pmfilmatoplo написа:
За малко да ми вземат патента с валандара :lol: туй само плоска плоча ли е .
Валандъра е на Вальо, ней на Ицито.
Туй е тепаняки, по старо е от Валандъра като идея.
Някой забеляза ли скарата, върху плоската плоча, което подсказва индиректно готвене. Също толкова добре работи и на гола плоча. Чушкопек не ми трябва, а месища всякакви стават превъзходни.
Един приятел го тунингова с чугунена плоча.
LazarGanev - "Велик майстор"
На онзи идиот му е писнало да обяснява едно и също всеки ден на всеки новопоявил се чукча-писател (не читател :-D ). Както ти каза Триф - това, което сега не искаш да приемеш като препоръки, после ще го разбереш и осъзнаеш сам, но по трудния начин. Просто приеми, че зададена температура на котела 60*С дори е ниска. Ма за това ще говорим напролет :cool:
gnt69 - майстор
нед авг 30, 2020 10:35 ampechkata написа:
Аз гаранцията съм я отсвирил отдавна..
Аз предлагам бартер, контролер Грейко на 5 сезона с българско меню с каквито си искаш хистерзиси и настойки но е черно бял.
Това е офертата!!! :partyman:
pechkata - специалист
нед авг 30, 2020 7:30 pmLazarGanev написа:
На онзи идиот му е писнало да обяснява едно и също всеки ден на всеки новопоявил се чукча-писател
Зададох конкретен въпрос - имали начин да се намали Т на котела със новия контролер...
И никъде в тази тема не си писал нито един ред за настройка на контролер - а всеки ден си писал...
За разлика от Филма - изписа цял роман по тази тема...
И продължава да пише - евала му да е жив и здрав...
LazarGanev - "Велик майстор"
Само тебе поне за трети път ти пиша, че не трябва да се намалява под 60*С. При настроени 60*С, работната температура е 50*С, а връщащата е 35-40*С! Колко по-ниско искаш да е? На бессмислени въпроси не си правя труда да отговарям, извинявай.
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 130

Тема "НАТУРЕЛА" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: