Здравейте искам да си слагам климатик в стаята (да уточня студент съм(задочно) и си работя, но не искам да тежа на наще
) Значи стаята ми е с южно изложение, дограмата е PVC 6 камертна, имам 1 външна стена която съм и сложил вътрешна изолация фибран 3см, тавана ми е "кара таван"- така казаха майсторите и между гредите съм сложил 10см вата, тва лято си купя още да е направя 20см ,квадратурата е 11м2, а кубатурата 30м3.Значи климатика ще го ползвам за отопление главно през зимата, четах три денонощия и се спрях наSAMSUNG AQV-09NSA и SAMSUNG AQV-09FC .Работата е че са от техномаркет, значи чух много противпречиви мнения за самсунг и за техномаркет, но не искам мидеа или осака, но специално тези модели ги гледах в няколко фирми в Пазарджик и Пловдив и същите са 100лв по скъпи, без монтажа(аз съм от Пещера).Искам някой който има впечатления от самсунг и е пазарувал от техномаркет да ми каже неговото мнение и за тази кубатура 9-ка дали ще ми върши работа тоест аз гледам искам климатика да е малко по мощен, за да не работи постоянно.