Здравейте,нуждая се от малко помощ в избора на конвектор/и за отопление през зимата.Надявам се да ми помогнете за правилното подбиране на уредите.Насочил съм се към конвекторите Adax Glamox.Стаята,която мисля да отоплявам е с размери 4x4x2,70.Стаята е тухлена с алуминиева дограма,но без изолация.Две от стените са вътрешни и две са външни.Според вас,какъв конвектор ще е подходящ?И най-вече един ще бъде ли достатъчен?И последно,което искам да ви попитам според вас кое е по-добре един конвектор от 2000вата или два по 1000вата?Ще ма ли някаква разлика според вас в отоплението?Благодаря ви предварително.
Здрасти. Миналата година бях на същото положение като твоето. Стаята която отоплявах е 3,5 / 3,5 на 2,6 височина. Трябваше да достигна температура от 22-25 градуза заради новородената реколта. Тогава доста се бях загледал в същия модел на АДАКС но в крайна сметка купих на ТЕСИ 2000вата. Смело мога да кажа че не съжалявам и за миг за избора, а цената бе почти на половина по ниска. Апартамента (стаята) е панелен с лоша дограма. Много бързо дигаше градусите, а за през ноща го държахме на първа степен и беше доста приятно.
На АДАКС са също много добри и не мисля че ще съжаляваш за избора. Успех.