чет дек 25, 2025 5:13 pmНиколов Н. написа:Ти си човека- чертай схемата и посочи норматвната база въз основа на която си я сътворил!чет дек 25, 2025 4:47 pmgogo7777 написа: Няма да ти каже никой. Форума да си отгледа свои специалисти, които да казватЧестито Рождество Христово.![]()
Винаги ме е учудвал въпроса: "...не разбирам нищо от електротехника,но ми кажете как...".
Добре,някой казва,дава схема ,упътване. Оня с двете леви прави нещо е...изхода летален!
И кой е виновен,питат близките му? Самият той или далия съвета? Защото съвета може да е правилен, а може и да е неправилен.
Лично аз съм свързвал битов генератор и съм правил схема / Контакторна / с автоматично пускане и спиране ,при възстановяване на напрежението в мрежата.
Собственика извика човек от Енергото - демонстрирах му действието. Написа протокол с моите данни,подписахме го и тримата
Преди това ми поиска сертификата за правоспособност, разбира се. Въпреки ,че е не е за битови инстлации,се съгласи.
Е, още си работи тази система ,от преди някъде 20-на години.
Въпросът, всъщност, е конретно за нулата в схемата.
Инструктора по стрелба не носи отговорност за пияния водолаз гръмнал съседа погрешка. Всеки със своя си кръст.