• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
MamaMy - майстор
Валери и Трифоне, търсите под слона теле, но ще намерите само каквото има за Вас. :lol:
нед дек 28, 2025 9:31 pmMamaMy написа:
Валери и Трифоне, търсите под слона теле, но ще намерите само каквото има за Вас. :lol:
нед дек 28, 2025 5:56 pmMamaMy написа:
... По тази причина заземяват всички метални корпуси. Така при евентуална утечка ще протече ток на късо и ще прекъсне предпазителя. Елементарна логика при дву проводна инсталация...
Колко голяма, евентуалната утечка, и колко голям ток?

Да речем- иде реч за бойлера, понеже упомена баня. АП е 16А, като по учебник.
Хипотетично тока е много под 16 ампера. АП не излключва. Ще убие ли човек?

Ще или не ще, при този сценарий;
- "прекъсне предпазителя".
- тока е много под 16 ампера. АП не излключва. Ще убие ли човек?

Каквото намеря мое си е и не е твоя работа.
Николов Н. - специалист
:lol: Справка по горниет ми пост!
hidrazin - майстор
нед дек 28, 2025 10:24 pmНиколов Н. написа:
Справка по горниет ми пост!
Че то ти нямаш такъв. :shock:
И не би трябвало да имаш. И въобще в темата нямаш работа...
:partyman:
нед дек 28, 2025 10:24 pmНиколов Н. написа:
:lol: Справка по горниет ми пост!
По-долен ще има ли?!
Lux Æterna - специалист
И аз малко да оспамя темата :) . Гледам поразчистена е и се загледах в "кошчето" на сайта. Там има материал от декември 2015 година! Явно или се чисти автоматично на 10(ДЕСЕТ) ГОДИНИ или от тогава не е пипано. Ако се ограничи и намали тоя "прозорец" ще се отвори място поне да не сме толкова ограничени в качването на снимки?!
нед дек 28, 2025 12:26 amMamaMy написа:
Все пак да ти отговоря. Аз как качвам? Влизам си в профила, изтривам част от прикачените файлове и се отваря място. Просто за всеки потребител има заделено определено място от харда на сървъра.
И да кажа, че това като метод не ми харесва. Все едно съм взел в ръце книга и попадам в някой момент на празнина от отрязана с ножица снимка/чертеж/схема :x !

Засега стига със спама.
Поздрави
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пон дек 29, 2025 6:46 pmLux Æterna написа:
Гледам поразчистена е и се загледах в "кошчето" на сайта. Там има материал от декември 2015 година! Явно или се чисти автоматично на 10(ДЕСЕТ) ГОДИНИ или от тогава не е пипано. Ако се ограничи и намали тоя "прозорец" ще се отвори място поне да не сме толкова ограничени в качването на снимки?!
Разумно звучи, пиши ги тия работи на мод или админ.
Baлepu - специалист
Присъединявам се към забележката. Има си специален раздел :arrow: цъкни тук ако се не сещаш, че това е препратка. Тенденцията е, там модът да я забележи, да ѝ обърне внимание. Можеш да си сигурен, ча и да иска, няма как да чете безкрайните ни водевили. Това, че е "забелязал" спам в тази тема е със сигурност, защо някой е сигнализирал.
Лично бях помолил да се спре със спама тук. След кратко пласиране на мозък, че в баня не се влиза с ботуши и малко други леки тъпизми, все пак се получи поне малко тишина. И ти (Lux Æterna), претендирайки иначе, че си грамотен техник, вместо да изложиш актуалното си виждане за смисъла от "презаземяване", нацвъка пак нещо без допирни точки по темата.
mika - специалист
Sutor, ne ultra crepidam!
Тишината е за предпочитане.
hidrazin - майстор
пон дек 29, 2025 10:07 pmmika написа:
Sutor, ne ultra crepidam!
Тишината е за предпочитане.
:)

:partyman:
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17

Тема "Свързване на монофазен генератор към къща,помощ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: