Няма да какво да сменяш таблото, таблото си е много хубаво.Викни един електричар да ти провери връзките и евентуално натегене и почисти и ще изкара още 30години, ако блока не падне. 

Но така и така ще му плащам, а те взимат по 30-40 лв за дребни ремонти, по добре да смени таблото, за да е ново. Нали?Има детектор за кабели и се откриват много лесно и смятам,че всеки уважаващ себе си електротехник ,който се мисли за такъв разполага с такъв.И няма да тръгне да дупчи и такива без да е сигурен.
по добре да смени таблото, за да е новоКато е ново какво?
За да сложиш таблото трябва да се копае в стената и почва къртене.Ама хич не съм съгласен, че седи чак път толкова грозно невкопаното. Ето го мойто. Яяяяя сега видях, че има паяжина.
Отделно може да се удари желязо и трябва рязане и къртене, таблата който са съвсем отвън и не са вкопани седят доста грозно и повечето клиентки след като ги видят почват да ни звънят да ходиме пак да го сменяме с вкопано.
Прикачен файл
Evgeni30 написа:и аз мисля да го направим невкопано, като на човека по-горе.Няколко човека се опитваме да ти обясним, че смяната на таблото не решава проблема без да се установи причината. Първо трябва да се провери свързването на уредите, състоянието и вида на кабела и чак тогава да се ремонтира таблото.
Тъй като ми е правил проблеми бушона няколко пъти, ми се иска да сменя с ново табло.
Evgeni30 написа:аз ще извикам майстора и ще решим на място.Най-добрия вариант
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: