Като е за 12VDC защо го съветвате да включва крушка 220V,да слага 12волтова и това е 

Andri01 написа:Да! Тока който ще протече през работния контакт 1-2 ще бъде прекалено малък! Включи 220в. крушка на 12в. и виж какво става!Аз имах предвид ако се обърка захранването,нещо явно не съм прочел добре..,,,,,,. Тов
а е отговор към valentino, не съвет към питащия!
FM STEREO написа:Като е за 12VDC защо го съветвате да включва крушка 220V,да слага 12волтова и това еНе го съветваме ами подписал си се STEREO, а четеш моно
gandalf_hsr написа:Лампата е на 220vЧети наред, подред. И не само ти, а всички, които после ръсим мнения, съвети, кои потребни, кои зловредни, кои безвредни, но и безполезни.
gandalf_hsr написа:Кафеза който ще се отоплява е 70см ширина,70 височина,90см дължина.Стените и тавана са изолирани с вата а дъното е мрежа под която има тавички.Кафеза е за отглеждане на малки пилета.Трябва да се подържа температура от 37 до 18 градуса. и затова ползвам кварцова лампа.Като поръчвах терморегулатора казаха че може да захрани и духалка:Инфра червенита лампа според мен не е поднодяща в твоя случай. Освен, че нагряват, отдават и светлина. Ще трабва да дублираш осветлението, защото като изключи терморегулатора и пилците на тъмно изпадат в шок. Тези лампи са с рефлектор или те са насочени източници на топлина. Първо ще е проблем разполаганета на датчика за темература, а може и да се получи локално прегряване. Поразпитай някой с опит, според мен трябва да осигуриш циркулация, разбъркване на въздуха, подобно на инкубаторите.
kozl написа:Инфра червената лампа според мен не е поднодяща в твоя случай.Освен това, което е писал kozl лампата ще изгори след съвсем кратко време от непрекъснатото включване-изключване. Тая джаджа дето си я купил можеш да я ползваш общо взето само за термометър в случая.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: