Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
maddog3 - напреднал
ами и да и не :)) .. в смисъл .. да .. но не в момента :) просто не е при мен сега плота .. но по спомени .. отзад нямаше указание за връзване ....
vankata88 - напреднал
е ми като имаш телефон на сервиза ко се чудиш звани

като ти го монтират пиши как е станало че ми стана интересно
vankata88 - напреднал
последна молба огкедаи всички етикети По плота и виш дали някаде има"Product Number Code" 9 цифри мозе и да е баркода

сори за неудобството
mitcd - специалист
vankata88 написа:
жълтозеления никога не се сварзва кам нула а кам "земя"
Е добре де аз като нямам трети кабел(земя) на инсталацията в апартамента без защита ли да остана?? Жълто-зеления кабел е земя ,но ако нямаш такава се връзва към нулата и ето ти едно защитно зануляване.
Palawnik - специалист
vankata88 написа:
1 жълтозеления никога не се сварзва кам нула а кам "земя"
И как се прави този номер?
И каква е разликата между нула и "земя"?
И как ще закараш "земя" до 9-етаж?
detelin - специалист
Какаво е това ,заземяване бре какво свръзвате стругове ли? дори и при тях се позва корпоса на машината . :? Посредством шини се извежда заземяването и с кол набит поне полвин метър в земята завръшва заземяването , в апартамент ако си помисли как ще стане :? . НАИ ДОБРЕ СИ НАМЕРИ СХЕМАТА НА УРЕДА ТАМ СИ Е ОПИСАНО КОИ КАБЕЛ ЗА КАКВО Е
vankata88 - напреднал
Добре извинявам се публично за грешката :respekt: по-правилно е да се казе
защитно зануляване което все пак е различно от работната нула.
maddog3 - напреднал
здравейте отново значи ето това е снимка на плота от долу

Прикачен файл

Image068.jpg
Image068.jpg (20.3 KиБ) Видяна 5222 пъти
Милен - майстор
Снимката не ти е на фокус но се вижда достатъчно :wink: Гледаш дясната картинка за 230В. Кабелите от клеми 1 и 2 се свързват с фазата (L1), 4 е работна нула (N), a PE ( със знака за земя) е толкова коментирания до сега защитен проводник. L1 и N на щифтовете на щепсела, a N на защитната му клема. И си провери дали ти е занулен/заземен контакта :|

Тема "керамичен плот AEG 66100 K-MN" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: