ами и да и не  ) .. в смисъл .. да .. но не в момента
) .. в смисъл .. да .. но не в момента  просто не е при мен сега плота .. но по спомени .. отзад нямаше указание за връзване ....
 просто не е при мен сега плота .. но по спомени .. отзад нямаше указание за връзване ....

) .. в смисъл .. да .. но не в момента
) .. в смисъл .. да .. но не в момента  просто не е при мен сега плота .. но по спомени .. отзад нямаше указание за връзване ....
 просто не е при мен сега плота .. но по спомени .. отзад нямаше указание за връзване ....

.gif)

Посредством  шини  се   извежда   заземяването   и  с    кол  набит  поне    полвин   метър    в   земята     завръшва     заземяването  , в   апартамент   ако  си   помисли  как    ще     стане
     Посредством  шини  се   извежда   заземяването   и  с    кол  набит  поне    полвин   метър    в   земята     завръшва     заземяването  , в   апартамент   ако  си   помисли  как    ще     стане   по-правилно е да се казе
 по-правилно е да се казе 
 Гледаш дясната картинка за 230В. Кабелите от клеми 1 и 2 се свързват с фазата (L1), 4 е работна нула (N), a PE ( със знака за земя) е толкова коментирания до сега защитен проводник. L1 и N на щифтовете на щепсела, a N на защитната му клема. И си провери дали ти е занулен/заземен контакта
 Гледаш дясната картинка за 230В. Кабелите от клеми 1 и 2 се свързват с фазата (L1), 4 е работна нула (N), a PE ( със знака за земя) е толкова коментирания до сега защитен проводник. L1 и N на щифтовете на щепсела, a N на защитната му клема. И си провери дали ти е занулен/заземен контакта