• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
gorgidanchev - специалист
Хайде измери и пробвай на нов цензура и после на малко по стар и тогава пиши...През ръцете са ми минали най малко 50.
Какво ли има в тоя цензура :? :? :? Отвори го и виш...Сглопката еееееееееееее...
alantion - специалист
Justy написа:
Ами измери имаш ли читава намотка :wink:
Ами ей за това питам Я? Какво трябва да меря и какво да очаквам да получа?Аз писах че токът минава през целия мотор (през ротора и статора. )Няма прекъсване. По логика ако има скъсяване на някоя намотка ,мисля че тя ще запуши,но няма такъв признак.?! Симптомите са като че не му се подава напрежение>
alantion - специалист
hameleon написа:
Провери си щепсела и захранващият кабел. :shock:Имал съм подобен случай с една ютия-след като я разглобих и сглобих нацяло разбрах,че се започва от щепсела и захранващият кабел :lol: .
Захранвам с мой отделен кабел ,който е за проба,и съм го проверил за всеки случай
alantion - специалист
todortv написа:
Когато педала е натиснат до край
няма значение какво има вътре ,мотора
трябва да работи на макс. обороти и това
не е противопоказно.
Много сте прав,колега<но имах впредвид и това че тоя вид двигателчета не трябва да работят дълго без товар,защото си увеличават оборотите в прогресия(това съм чел за прахусмукачките е така) Трябва да работят с товар.
todortv - майстор
alantion написа:

Захранвам с мой отделен кабел ,който е за проба,и съм го проверил за всеки случай
Мисля,че трябва да разглобиш мотора и да почистиш колектора
с фина шкурка .
alantion - специалист
gorgidanchev написа:
Какво ли има в тоя цензура :? :? :? Отвори го и виш...Сглопката еееееееееееее...
Отворих го. Има един кантал с ена пластина която се плъзга по него. Има и пружина за връщане.Чиста проба РЕОСТАТ-класически. Затова и затопля ,когато се натиска леко. Отново твърдя че не е в педала проблема.
alantion - специалист
todortv написа:
alantion написа:

Мисля,че трябва да разглобиш мотора и да почистиш колектора
с фина шкурка .
Това вече го направих и замерих всяка ламела поотделно на корпус-няма оттечка .Зачистих и между ламелите дане би да си "общуват".
lubomirlz - специалист
Я вържи една крушка последователно и виж дали ще светне, но да е поне 60 вата
Колега какъв е тоя цензура...По твоето описание е от най старите.Дай снимка и ще се разбера ...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Моля за съвет-ел.моторче за шевна машина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: