drastar написа:Това е шега нали ?Не, това е България!

kuger написа:На село си е гоненица с инкасатора, кога реши да отчита електромера. Трябва да вися в къщи и да чакам, ами че аз си нямам работа, ще чакам. Минават един ден за ревизия на електромерите, викам на "мастора", вадете го вън на стълба, бре, няма да вися и да чакам по цял ден. Оня вика, подай молба, плати и готово. Да, ама не, от какъв зор ще плащам нещо, дето е тяхно? И, така плащам на два-три месеца на веднаж, малко на баир ми идва, но няма да играя по тяхната свирка.Можеш да си подаваш данните по интернет сам, без да ти влиза инкасатор. Вдигаш им една гюрултия, че не живееш там. Даваш им имейл и започвате кореспонденцията. Така съм на вила и селска къща. На вилата им давам отчет един път годишно за некви си 5 лв., толкова е консумацията. За къщата 4-5 пъти в годината за консумация по 12-15 лв. Така никой не ми влиза в имотите и не чакам инкасатори.
kuger написа:...Да си вадят приборите на стълба, на 2 метра от вратата ми е!Вече е само по твое желание. А щом ти го искаш си плащаш. Преди време бяха започнали една акция по изкарването на електромерите на улицата. Заради отчитането и заради кражбите. Обаче от това се породиха други проблеми и те така.
hidrazin написа:Именно.kuger написа:...Да си вадят приборите на стълба, на 2 метра от вратата ми е!Вече е само по твое желание. А щом ти го искаш си плащаш. Преди време бяха започнали една акция по изкарването на електромерите на улицата. Заради отчитането и заради кражбите. Обаче от това се породиха други проблеми и те така.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: