А иначе дали няма такива панелни изпълнение за няколко звънеца?Не. Тя по принцип идеята с безжичните звънци си е глупост.

А иначе дали няма такива панелни изпълнение за няколко звънеца?Не. Тя по принцип идеята с безжичните звънци си е глупост.
chapara написа:Моя скромен опит с такива звънци показа че на четвъртия етаж няма обхватНа мен ми трябва обхват най-много 10м, в раммките на етажа. Не ми трябва за централно табло на партера. Мога и без него, но сега както затваряме вратата на етажа и ако дойде някой да ни търси, трябва да звъни по телефона. Отделно като минават да засичат води и т.н, няма как да звъннат.
fikata написа:Да бе да ама китайците това не го знаят да ти кажаПовечето които ги продават са на еднакви честоти и има опасност да звънят няколко едновременно.Това не е вярно.Въпреки, че са в общ честотен обхат имат кодиране и е практически почти невъзможно от един бутон да се задействат два или повече звънци.
fikata написа: Не разбрах този кабел половин метър за какво е ?Идеята му е отвън да са само обикновени бутони а самите предаватели (бутоните) да са от вътрешната страна - против крадене, деца ... С кабела ще свърже външните бутони с платките на предавателите, там където е оригиналният бутон.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: