А иначе дали няма такива панелни изпълнение за няколко звънеца?Не. Тя по принцип идеята с безжичните звънци си е глупост.

А иначе дали няма такива панелни изпълнение за няколко звънеца?Не. Тя по принцип идеята с безжичните звънци си е глупост.

chapara написа:Моя скромен опит с такива звънци показа че на четвъртия етаж няма обхватНа мен ми трябва обхват най-много 10м, в раммките на етажа. Не ми трябва за централно табло на партера. Мога и без него, но сега както затваряме вратата на етажа и ако дойде някой да ни търси, трябва да звъни по телефона. Отделно като минават да засичат води и т.н, няма как да звъннат.
fikata написа:Да бе да ама китайците това не го знаят да ти кажаПовечето които ги продават са на еднакви честоти и има опасност да звънят няколко едновременно.Това не е вярно.Въпреки, че са в общ честотен обхат имат кодиране и е практически почти невъзможно от един бутон да се задействат два или повече звънци.
 Голям терор беше със звънеца ми бях стигнал до там да претараша целия вход и да открадна ако се наложи бутона на гадината дето е еднакъв като моя.Нооо се оказа че не е от моя вход
 Голям терор беше със звънеца ми бях стигнал до там да претараша целия вход и да открадна ако се наложи бутона на гадината дето е еднакъв като моя.Нооо се оказа че не е от моя вход  което пък е ласкава дума за обхвата на тия техники при всичкия железобетон.В крайна сметка го принудих да си смени звънеца гадината след масирано натискане на моя бутон при изключено вътрешно тяло
 което пък е ласкава дума за обхвата на тия техники при всичкия железобетон.В крайна сметка го принудих да си смени звънеца гадината след масирано натискане на моя бутон при изключено вътрешно тяло   
   По темата вас кво ви бурка да си лепнете долу 6 отделни бутона и да раздадете звънците на апартаментите.Ако мислиш че ще ти ги откраднат,си прекарваш по две кабелчета до външно табло с 6 бутона а предавателите да са във входа.
 По темата вас кво ви бурка да си лепнете долу 6 отделни бутона и да раздадете звънците на апартаментите.Ако мислиш че ще ти ги откраднат,си прекарваш по две кабелчета до външно табло с 6 бутона а предавателите да са във входа.fikata написа: Не разбрах този кабел половин метър за какво е ?Идеята му е отвън да са само обикновени бутони а самите предаватели (бутоните) да са от вътрешната страна - против крадене, деца ... С кабела ще свърже външните бутони с платките на предавателите, там където е оригиналният бутон.

Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: