torbalan написа:Не е ли това нормално
Това доста абсурдно ми звучи...

torbalan написа:Не е ли това нормално
Това доста абсурдно ми звучи...
engineer написа:...Цитираната наредба няма отношение към твоя случай, както нямат отношение например наредбите за издаване на разрешения за носене на оръжие...
5. НАРЕДБА № 6 за присъединяване на производители и клиенти на електрическа енергия към
преносната или към разпределителните електрически мрежи
и никъде не открих регламент как да ползвам енергия от собствен независим източник без да се присъединявам.
Малко ме притеснява чл. 143, ал. 3 от ЗУТ, който изисква предварителни договори с експлоатационните дружества за присъединяване към мрежите на техническата инфраструктура и чл. 177, който изисква същите документи.
ЗУТ написа:31. (доп. - ДВ, бр. 107 от 2003 г., изм. - ДВ, бр. 41 от 2007 г.) "Техническа инфраструктура" е система от сгради, съоръжения и линейни инженерни мрежи на транспорта, водоснабдяването и канализацията, електроснабдяването, топлоснабдяването, газоснабдяването, електронните съобщения, хидромелиорациите, третирането на отпадъците и геозащитната дейност.На какво основание те притеснява договора с ЕРП, а договора примерно с доставчика на газ, топлоснабдяване и т.н. не те притесняват...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: