• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
krasi92 - майстор
Кабел може да опъва а не разбира от къде му тече цървула-явно е или чистача или портиера на кръчмата така като му гръмне кабела по звучно да му държи влага за по дълго .За аеца няма проблем щото Овчара каза по телевизори че има много добър инвеститор .
ky-kyy - майстор
От обърканото обяснение, ми се струва, че причината, няма да е от кабела, а от тия "табла на 2 реда", дето ги е захранил "майстора, дето не му знам името"...
zz_stefanov - майстор
Да не подозираш някоя подла ДТЗ, маскирала се като предпазител (като една в друга тема) :) :lol:
ky-kyy - майстор
zz_stefanov написа:
Да не подозираш някоя подла ДТЗ, маскирала се като предпазител (като една в друга тема) :) :lol:
Какво ли не съм виждал....последното беше, четирижилен 3х4+2,5. му се видял тънък и ги събрал по 2 жила, естествено по кабела 3 фази и нула.....Вижал съм фаза на нулевата шина, виждал съм.....Почти нищо вече не може да ме учуди, дори знаещи и можещи колеги правят грешки понякога, от бързина или от разсеяност, а за тия дето си нямат и идея какво правят, нямам думи...
tzetz009 - специалист
......Бойлер на дърва да "бие" ток ????? :-D :-D :-D Баня с окачен таван , кюнците вързани за "тавана" , проводник от осветлението затиснат зверски от "мастърите" на "тавана" !!!!! :shock: :shock: :shock:
zz_stefanov - майстор
Той bube760205 млъкна и не знам защо се напрягаме.
Електротехниката не е за направи сам. Камо ли пък да се изучава от форуми.
bube760205 - специалист
Благодаря на г-на който ми даде адекватен съвет! На останалите мога да ви пожелая успех в работата и не мисля,че беше нужно,да пишете глупости и да нападате! Проблема е решен,игнорирах едното жило което беше ударено и всичко си дойде на мястото,таблото е захранено и работи нормално.Кабела няма как да се подмени защото е затворен в таван с гипсокартон. Успех на всички !
zz_stefanov - майстор
Той проблема въобще не решен, пък и не е само един, ама хайде със здраве :)
  • 1
  • 2

Тема "Проблем с трифазен кабел!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: