ср апр 23, 2025 8:37 pmhidrazin написа:Не съм предявил претенции за никое мнение, точно обратно, благодарен съм на всяко мнение! Аз не търся тук някой да разреши проблема, просто се нуждая от съвети, за да се ориентирам как да постъпя. Съпругата ми е наследничка на това жилище и го стопанисваме от 4 години...ср апр 23, 2025 8:08 pmtu6ana написа: Ами, благодаря все пак, че се включи в темата...здраве да е, важното е, че хора не са пострадали. Лошото е, че ще има за напред притеснения, и не се знае дали някой ще обърне внимание на проблема!А вие какво точно очаквате от форума?
Дадоха ви се вероятните и по-малко вероятните причини. Мога да ви напиша и поне няколко невероятно, но възможни.
По-подробно и изчерпателно може да се каже само с оглед на място. И то от човек или няколко човека които НАИСТИНА с в час с материята.
На точи етап всичко си остава само и единствено в сферата на предположенията.ср апр 23, 2025 8:08 pmtu6ana написа: ...и не се знае дали някой ще обърне внимание на проблема!Обикновено правилното е собствениците/ползвателите да обърнат внимание.
Все пак сме демокрация - никой не му дреме че на комшията къщата гори, ако е далеч от неговата и няма опасност за него.
Ран Босилек
![]()
P.S.ср апр 23, 2025 1:21 pmtu6ana написа: ...се заварва опушено почти цялото жилище...Дано поне там е с тапети че да се сменят.
Иначе опушено от изолация/пластмаса няма варосване/боядисване.
Просто никога не сме предполагали, че може да стане пожар по този начин!