Dan4o написа:А някакви схеми можете ли да дадете? Винаги ми е било интересно....Схемите се различават не много , таймерите биват електронни или електромеханични .
Добре е да се ползва капак за храната и съдове несъдържащи метал или техни окиси , а повечето имат - съдете по това дали се затоплят

Прикачен файл
Микро Goldstar [640x480].jpg (63.7 KиБ) Видяна 11264 пъти
 ,и по него бягат сини искри като в Звезди  войни . Приятно  изживяване!  Ако отвориш вратичката ,и  блокираш ключето и с молив също е мит че е опасно , тва са 600вата . ГСМ клетките ти блъскат насочено ако си срещу тях подобна  мощност денонощно , ГСМ апарата ти  излъчва в  ухото 0.3вата Катаджийския  радар облъчва с 1 ват ,но 1О,5 ГХц ,или  новите, на  30 гига .Според  мен са  преувеличени тия опасности .
 ,и по него бягат сини искри като в Звезди  войни . Приятно  изживяване!  Ако отвориш вратичката ,и  блокираш ключето и с молив също е мит че е опасно , тва са 600вата . ГСМ клетките ти блъскат насочено ако си срещу тях подобна  мощност денонощно , ГСМ апарата ти  излъчва в  ухото 0.3вата Катаджийския  радар облъчва с 1 ват ,но 1О,5 ГХц ,или  новите, на  30 гига .Според  мен са  преувеличени тия опасности .

И за празнично настроение - един майтап с микровълнови :
   И за празнично настроение - един майтап с микровълнови :

например и умират защото за тях температурата е от голямо значение  ...
  например и умират защото за тях температурата е от голямо значение  ...