• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 33
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
hidrazin - майстор
чет юни 20, 2024 2:41 pmgogo7777 написа:
...но го дразнят...
Като го дразнят - да се почеше. Изотзад. От истината често сърби.
И не - отрича. Според него след 44-та сме в застой и само преди това сме били врЪХтЪ на сладоледа. :-D
:partyman:
gogo7777 - майстор
Естествено, че сме в застой....дори по-зле. По всички пунктове на развитие сме заставени от Комуната да пълзим.
:drinkers:
fbr - майстор
Такова е положението в загубили война територии. Ограничават ги всякак, само на хляб и вода. Произвеждат каквото им кажат, продават на когото кажат, купуват от който им кажат. Войска - колкото кажат, образованиието - по програми написани от правилните хора, култура-колкото толкова, ама с джендърски акцент.
Avas_co - майстор
чет юни 20, 2024 2:23 pmhidrazin написа:
чет юни 20, 2024 12:55 pmgogo7777 написа:
Никой не отрича построеното през соца.
Аааа... не е така. Я питай оная гарга с часовниците Хаяско.
Според него само преди 44-та сме строили и сме цъфтяли и връзвали.
После идва мрачен период на застой от 45 години и от него още не моем да се оправим... :lol:
:partyman:
Последно, дали послъга че преди 1944 година в Бг електричество нет, или?
Оправянето ни е в главите, много пъти съм го повтарял, че само и единствено ние сме си виновни.
Ама след тая отрицателна селекция, видно робите си искат робията.
П.П.
Някой ако направи един един исторически парк "Социализъм", ще избие рибата.
Посетителите ще си взимат билет за 6 месеца.
Няколко панелки, с оскъдно електрооборудване, без мобилни телефони, само шайби, в дуплекс. И не за всички.
В магазина, кренвирши, от истинските, кучешка радост и камчия. В ограничени количества, за автентичност.
Режим на тока, телевизия с два канала, без 24 часова програма естествено.
Плод зеленчук миришещ на гнило, ще се пускат периодично плодове.
В аптеката от време на време ще пускат дамски превръзки, памук и лигнин, като ще се отпуска само по пакет на другарка.
Тоалетна хартия няма да се продава, само Работническо дело.
Боядисване на бордюри, ленински съботници и всякакви ангарии.
За непослушните стригане на дълги коси, печати по бедрата за носене на къси поли.
За най-непослушните, в тухларната или в едни приветливи лагерчета.
Естествено, всичко опасано с телена мрежа, вишки и кучета, изходни визи и стрелба на месо.
Мечта.
Предполагам, че всеки от носталгиците ще си закупи веднага билет, че да се върне в мечтаното си време.
Пресипна бе, изкупени са вече!
Останаха ли стинки за сурови яйца или не успя да си реституираш фабриката.
Да не послъгваш, ейййй?!! Да щадиш гласните струни, че с тос фалцет мязаш на един бивш менистър!
Достоен сценарист, признах та!

пп. Опрай ли са с графиката- да не са чудиш още що секса по градовете се е набримчил в аритметична прогресия подобно Супернова?
gogo7777 - майстор
чет юни 20, 2024 7:29 pmAvas_co написа:

Ама след тая отрицателна селекция, видно робите си искат робията.
Като в Русия след отпадане на крепостничеството.....крепостника не знае, какво да прави със свободата си и болшинството се връща при господаря си. Ние сме същите тъпанари :evil:
Само оная запетая махни, а с останалото съм съгласен.
Не предполагам такива правописни грешки от ерудирани люде, инак не бих забелязал.

На мен ми е простено, хахааааа!!!

пп. А бе, кой прай селекцията?
gogo7777 - майстор
Аз съм грешник, смъртен.....Правя грешки. Ти нали си затова, да следиш за нередности.
Avas_co - майстор
чет юни 20, 2024 7:41 pmТрифон П.Трифонов написа:
Пресипна бе, изкупени са вече!
Останаха ли стинки за сурови яйца или не успя да си реституираш фабриката.
Да не послъгваш, ейййй?!! Да щадиш гласните струни, че с тос фалцет мязаш на един бивш менистър!
Достоен сценарист, признах та!

пп. Опрай ли са с графиката- да не са чудиш още що секса по градовете се е набримчил в аритметична прогресия подобно Супернова?
Графиката е елементарна, ама не за елементарни хора.
Чудесно илюстрира обезлюдяването на българските села.
П.П.
Нали правим разлика между фабрика и цех?
Последна промяна от Avas_co на чет юни 20, 2024 8:00 pm, променено общо 1 път.
Киррил - специалист
чет юни 20, 2024 3:17 pmgogo7777 написа:
Естествено, че сме в застой....дори по-зле. По всички пунктове на развитие сме заставени от Комуната да пълзим.
:drinkers:
Напълно си прав - по време на соца сме били в застой и едвам сме свързвали двата края, трудно се намираха банани. Нямаше ток и вода, живяхме в землянки.
Вече 35 години обаче сме в стремглаво развитие на всичко - икономиката расте, земеделието е в разцвет, хората са доволни и щастливи, цените ниски, заплатите високи, съдебната власт е безупречна, няма корупция . Сега се строят заводи, фабрики, завършени са няколко магистрали, подземни тунели, мостове на Дунава..... образованието е супер.
Аз съм щастлив, че живея в тази страна и се радвам, че медиите са безпристрастни, че партиите са прекрасни и честни.
Така, че си прав - били сме в голям застой, а сега процъфтяваме и от 9 милиона населението е към 15 ...оппа грешка 5 милиона.
Много ми е интересно, когато гастербайтери дават оценка за състоянието на страната ни.

Долу Путин, слава на Украйна.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 33

Тема "България няма нужда от ВЕИ-та" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: